Mini-Pupillen: iedereen zet zich fantastisch in en er is winst!

12 oktober 2011 0:00

VCS - Mini-Pupillen 4-5

Bij afwezigheid van vaste verslaggevers Sandra en Monique heb ik getracht in vogelvlucht een verslagje van deze wedstrijd te maken.
Op deze regenachtige zaterdag stond er een wedstrijd gepland tegen VCS die eerst was aangekondigd als een vriendschappelijke wedstrijd, maar later bleek het hier toch om een heuse competitiewedstrijd tegen de nieuwkomer in onze poule te gaan. Uit alles bleek overigens wel dat dit voor VCS hun eerste (competitie)wedstrijd was.

Nadat de goedwillende ouders van VCS de organisatie (bal, goals , veld, scheidsrechter en teamverdeling) hadden opgepakt, konden we tegen half twaalf beginnen met de wedstrijd. VCS beschikte over slechts zes kindjes waardoor besloten werd om één wedstrijd vijf tegen vijf te spelen. Duno was met acht spelers sterk: Daniel, Jesper, Joey, Julian, Pepijn, Renzo, Ruben en Shai. Timo, Cas en Gradie waren er vandaag helaas niet bij. De opstelling bestond uit vijf spelers en drie wissels (verdedigers: Jesper en Daniel, middenvelders: Pepijn, Shai en Ruben, stormrammen Joey en Renzo en spits Julian). Al snel scoorde Julian de eerste goal en Jesper maakte daarna de 0-2. Het leek vandaag een grote uitslag te gaan worden. Niets was echter minder waar, want na concentratieverlies aan onze kant scoorde VCS de eerste tegengoal. Gelukkig maakte Daniel er vervolgens 1-3 van, maar ook deze goal werd gevolgd door één van VCS. Met deze 2-3 voorsprong was het 1e helft voorbij en gingen we de rust in en konden de jongens bijtanken met limonade.

Deze onderbreking bleek Duno overigens geen goed te hebben gedaan, want na de rust scoorde VCS er meteen op los en zo kwam VCS na 2 goals in een korte tijd op 4-3,. Bij Duno was het alle hens aan dek en werden diverse pogingen gedaan om weer op gelijke hoogte te komen. Het lukte Jesper uiteindelijk met zijn inmiddels befaamde afstandschot met links om de stand gelijk te trekken, waarna er een ware stormloop ontstond op het doel van VCS. Joey deed een verwoede poging maar struikelde helaas voor open goal over de bal en Julian schoot op de paal. Uiteindelijk was het Julian die toch met een prachtige goal de stand naar 4-5 bracht. Hierna werd nog een keer gescoord door ons, maar dit doelpunt was helaas buiten tijd en telde daarom niet meer mee. De eindstand is dus 4-5 geworden en hierdoor heeft Duno weer 3 punten verdiend.

Wederom dus een mooi overwinning, waarbij iedereen zich weer fantastisch heeft ingezet. Hulde aan onze jongens. Tot woensdag op de training.