DUNO F1 pakt mooie punt bij SJZ

22 maart 2013 0:00

SJZ F1- DUNO F1 2-2 (0-0)

Zaterdag gingen onze helden weer naar een verre club uit de 2e klasse. Dit keer kwamen in zoeterwoude terecht bij sjz. Sjz is de koploper dus we verwachtte een pittig duel. Vorige week was het heel slecht dus o.l.v Rob hadden ze van de week 2 pittige trainingen. Voor de wedstrijd nog een pittig gesprek gehad en dat was te merken in de wedstrijd. er werd strijd geleverd en goed over gevoetbald. De 1e helft bleef het bij 0-0 . De 2e helft begonnen we de eerste 5 minuten weer slap en dat resulteerde in een paar mogelijkheden voor sjz maar door weer een uitmuntende Rowan hielden we nog de 0. We kregen een mooie aanval via wes,joel en Robin die mooi voorgaf en Jaymie tikte de bal weer cooltjes in 0-1. Sjz werd daarna steeds sterker en we stonden snel weer gelijk en zelfs achter met 2-1. Iedereen had er nog geloof in en gingen vol op de aanval met pharrell,joel en tim op het middenveld en wes en simon hielden het dicht achterin. Via een kluts aan rechts kwam de bal via Jaymie weer in het goal en werd het 2-2. Sjz bleef drukken om de winnende te maken maar dat lukte gelukkig niet door de verdediging en Rowan. Laatste minuut kregen we nog een vrije trap vlak voor het goal maar Robin schoot net naast de paal en het bleef 2-2.

Als we zo elke week de wedstrijd in gaan met strijd en passie kunnen we iedereen aan.

Nog een groot compliment aan de scheids die voortreffelijk floot.