DUNO F1 wint weer nét niet

11 april 2016 0:00

Voor DUNO F1 stond zaterdag een vroege wedstrijd bij Scheveningen F2 op het programma. Om 8 uur werd er verzameld om stipt om half 9 te kunnen aftrappen. Vier weken terug werd er thuis gespeeld tegen Scheveningen, deze wedstrijd ging met 1-3 verloren maar was tot aan de laatste minuut spannend. Achteraf bleek ook de uitwedstrijd een wedstrijd vol met spanning en sensatie.

In de thuiswedstrijd tegen Scheveningen speelden we 8 tegen 8 en waren de ruimtes op het veld erg klein, vooral in de aanval. Daarom werd er gekozen om vandaag 7 tegen 7 te spelen met Kareltje de eerste helft op doel. DUNO had in het begin van de wedstrijd meer de bal maar het was Scheveningen dat zo rond de tiende minuut in korte tijd drie keer scoorde. Dit hadden we niet zien aankomen maar DUNO gaf zeker nog niet op. Reza stoomde door het centrum op naar voren en wist met een geplaatst schot de 3-1 te maken en Ties maakte na een mooie actie van rechtsachter Jayden (assist!) de 3-2.
In de rust werd er lang gesproken over wie er de tweede helft zou gaan keepen en uiteindelijk nam Santino de handschoenen over van Kareltje. Scheveningen scoorde snel twee keer maar ook nu gaf DUNO nog niet op. Er waren veel kansen en het was weer Jayden na weer een mooie actie vanaf rechts die scoorde, 5-3! DUNO bleef aanvallen maar moest blijven uitkijken voor de snelle tegenaanvallen van Scheveningen. Het was Kyan die met een hard schot de 5-4 scoorde en vlak na deze goal nog een goede kans kreeg, maar nu redde de keeper. Santino had nog een paar goede reddingen en toen Dylan met de bal op de keeper af liep leek de verdiende 5-5 te vallen maar.... PAAL! En het was meteen afgelopen.
Na de wedstrijd naast een beetje teleurstelling ook trots bij de jongens van de F1. Helaas weer net niet gewonnen maar wel weer een hele goede wedstrijd gespeeld. Nog twee wedstrijden en drie toernooien, hier gaat zeker nog wel iets worden gewonnen!