Knappe overwinning DUNO F1

12 mei 2014 0:00

De jongens van de F1 zijn er bijna allemaal, alleen Collin ontbreekt hij heeft nog steeds last van een enkel blessure veel sterkte Collin!

Wat opvalt is dat vrijwel alle vaders aanwezig zijn om hun pupil aan te moedigen en dat allemaal in de regen, Adriana zo vanuit de nachtdienst was er om haar pupil aan te moedigen.
De eerste minuten van de wedstrijd ging gelijk op na de 0-1 voor Duno werd het al gauw 1-1 maar al gauw stond het weer 1-2 voor ons, we liepen verder uit naar 1-3 de scheidsrechter verkeek zich op de tijd en zo speelden de jongens een eerste helft van 30 minuten ook in deze extra tijd scoorden de F1 nog een doelpunt zo gingen we de rust in met een stand van 1-4.

Na de rust gingen de jongens vrolijk door kans na kans met uiteindelijk een winst van 1-9, knap gedaan jongens tot volgende week dan hebben we een thuis toernooi dat wordt weer spannend!!