DUNO F4 bekert verder

7 december 2011 0:00

DUNOF4 - HBS F7 4-2 Zo onze helden mochten de eerste bekerwedstrijd spelen. Het waren barre weeromstandigheden maar we moesten toch voetballen omdat het op kunstgras was. Hbs wou ook snel gaan beginnen en tijdens de eerste helft werd het er niet beter op veel wind en regen. De jongens moesten blijven bewegen want het was ook nog eens bar koud. De eerste helft ging gelijkwaardig op met over en weer goeie kansen wat resulteerde in 1-1 bij rust door een mooie goal van Pharrell. De 2e helft bleeft het slecht weer maar onze mannen gingen er vol goeie moed de 2e helft in. Het middenveld werd steeds goed dichtgezet door robin en jaymie. Door goed samenspel via de zijkant van joel en joey kon jaymie mooi de 2-1 maken. Hbs viel wel aan maar kon niet echt een vuist maken zeker door goed verdedigen van wesley,noah en onze stofzuiger simon. Door een mooie pass van tim aan joel scoorde hij mooi in de hoek de 3-1. Daarna kwamen we al snel op 4-1 uit een corner van tim die mooi de vrijstaande robin aanspeelde die niet aarzelde en gelijk uithaalde. Hbs ging daarna nog even drukken maar door goed verdedigen van onze jongens konden ze nog maar 1x scoren de 4-2. Jongens heerlijk gevoetbald ook al was het heel slecht weer. Tot volgende week weer joey