DUNO F1: Mooie wedstrijd met mooi voetbal

6 november 2012 0:00

DUNO F1 - VUC F1 3-0 (0-0) Zo daar gingen onze toppers weer speelden op kunstgras dus het ging gelukkig door. De 1e wedstrijd was een slecht begin met slecht voetbal dus dat moest deze week beter. We begonnen goed georganiseerd aan de 1e helft. Met over en weer wat kleine kansjes maar wesley, simon en pharrell hielden de deur op slot en dat deed ookVUC goed achterin waardoor het 0-0 bleef bij rust. De jongens kregen in de rust een peptalk van opa Rob dat er een tandje erbij moest. De 2e helft verliep ook helemaal top zoals we het graag elke week willen zien, werd goed verdedigd en goed overgespeeld tijdens de aanvallen. De 1e goal kwam dus al snel onze kant op door een mooie assist van Robin werd deze fijn loos door Jaymie ingetikt. Duno hield de organisatie goed en VUC kwam er bijna niet meer aan te pas. De volgend eaanval ging via joel die passte om joey die hard inschoot maar zag zijn bal kaatsen op de keeper waardoor Robin alert optrad en de 2-0 op het scorebord kreeg. Vuc kwam er toch nog een paar keer mooi uit maar daar hadden we altijd nog Rowan die schitterend de bal uit de hoek tikte zodat het 2-0 bleef. De laatste goal mocht Tim aantekenen door een mooie assist van robin. Tim had vorige week nog geleerd hoe je het best iemand uitkapt en dat deed hij mooi langs de keeper en schoot mooi in. Mooie wedstrijd jongens en verdiend gewonnen als we zo blijven spelen zullen we zeker meedoen voor het kampioenschap TOPPERS!!!! joey