Helden van DUNO F1 winnen opnieuw

27 augustus 2012 0:00

HVV F3 - DUNO F1 2-4 Zou daar gingen we eindelijk weer naar onze eerste wedstrijd van het seizoen niet meer als F4 maar nu als de kersverse F1. Alles met Rob op scherp gezet in de voorbereiding en we konden nu gaan zien hoe ver onze toppers waren.

Van de 8e klasse naar de 2e klasse is toch een grote sprong. BijHVV aangekomen mochten we om 11.30 beginnen (lekker kunnen uitslapen) De 1e helft hadden de jongens het er moeilijk om weer net zo te denken als vorig jaar en de 1e helft liep niet helemaal zoals we gehoopt hadden en kwamen helaas met 2-0 achter. Rowan maakte nog een paar mooie reddingen en wij misten een paar kansjes en dus was de ruststand 2-0.

In de rust een peptalk gehouden met Rob. De jongens moesten wat gretiger worden en wat meer karakter laten zien want hvv deed dit immers wel in de 1e helft. De 2e helft gingen we als een kanon van start het verschil met de 1e helft was groot en de ene aanval na de andere kwam eraan wat resulteerde in een goal van Robin en een hattrick van Jaymie, Tim en joey kregen nog een kansje maar miste. Joey,Pharrell en Simon vochten als leeuwen op het veld. Wesley bleek weer een rotsblok achterin te zijn en Joel de jarige aanvoerder controleerde mooi op rechts. Uitblinker Rowan hiel zijn goal mooi schoon met nog een paar minuten hield hij een schitterende schop goed tegen die hij weer via de laat kon vangen. We gaan weer hard trainen van de week voor de volgende wedstrijd. Ben trots op jullie joey