DUNO F1 wint weer en hoe! Eerste klasse lonkt

3 oktober 2012 0:00

Quick F3 - DUNO F1 2-7 (1-4) Zo daar gingen onze helden weer op een herfst zaterdag naar Quick. We waren er allemaal weer en konden sterk aan de wedstrijd beginnen. In het begin was het gelijk duidelijk dat we een maatje te groot waren voor Quick. De 1e helft gingen de doelpunten al snel achter elkaar. Tim mocht de 1e aanrekenen met een beetje mazzel, robin legde de bal breed op links en tim ging er vandoor via de zijkant en wou een mooie voorzet geven op jaymie die kwam er ook maar ging via een Quick knie zo het goal in. Daarna vielen snel de 0-2 door Robin met een mooie afstandsschot de 0-3 door een schitterende goal van jaymie in de kruising(die was eigenlijk bedoeld als voorzet voor wesley maar dat zeggen we niet ) de 0-4 kwam van pharrell met een mooi afstandsschot die hard de hoek in ging. Quick kwam er in de 1e helft maar 1x aan de pas en scoorde de 1-4. De 2e helft gingen we verder waar we gebleven waren met mooi rondtikken en lekker fel de duels in. Na een mooie pass via joey en robin knalde jaymie de 1-5 erin. Wesley en simon hielde als vanouds achterin de deur op slot en zelfs wesley maakte mooie akties naar voren. Na weer goed samenspel aan de rechterkant via joel naar robin wou robin een voorzet geven vanaf de achterlijn maar die viel plots over de keeper in het goal de 1-6. De laatste goal voor ons kwam van de voet van tim die de bal simpel kon intikken na een mooie aktie van joey die tegen keeper aanschoot 1-7. We kregen nog diverse kansen om met dubbele cijfers te winnen maar de jongens knalde steeds de bal tegen de spelers of de keeper van Quick aan. Quick deed nog een keer wat terug door een counter van hun en de jongen schoot recht in de kruising. (rowan die had je kunnen hebben haha) Ik ben weer trots op jullie TOPPERS. Aanstaande zaterdag is de laatste wedstrijd tegen de nummer laatst. Dus laten we er weer een mooie pot van maken en misschien spelen we na de herstvakantie wel in 1e klasse. joey