F1 wint ook de tweede wedstrijd

26 september 2009 0:00

Die Haghe F1 - DUNO F1 uitslag2 - 6
Op een heerlijke zaterdagochtend moesten we uitspelen tegen Die Haghe F1. Zoals altijd was iedereen weer aanwezig te weten: Shane,Samuel, Gianluca, Delano, Bradley, Kevin, Calvin, Danté, Sean en Darryl. Vanaf het allereerste begin was duidelijk dat we niet veel van de tegenstander hadden te vrezen. Het was dan ook Gianluca die binnen twee minuten voor de 0-1 zorgde. We bleven daarna goed voetballen en behielden het overzicht. Het was Bradley die voor de 0-2 en 0-3 zorgde. Dit was tevens de ruststand.
We begonnen de tweede helft heel erg rommelig en behielden niet goed onze posities. Wat resulteerde in wat hachelijke momenten voor ons goal. Uit één van die momenten werd de 1-3 gescoord. Daarna belanden er ook nog een paar ballen op onze paal. Gelukkig hielden we stand. Daarna pakte duno de draad van de eerste helft gelukkig weer op en via een paar heel goed uitgespeelde aanvallen waarbij steeds heel goed de vrije man werd aangespeeld konden we via Samuel (1-4), Delano(1-5) en een hele mooie van Danté uitlopen naar 1-6. Dat Die Haghe in de laatste minuut nog de 2-6 maakte mocht de pret niet drukken en de tweede overwinning was een feit. Zes uit twee is een hele goede start van de competitie en als jullie in het verdere verloop zo doorgaan dan gaan we nog een heleboel plezier van jullie beleven. Hartstikke goed gedaan kanjers.
Aanstaande dinsdag spelen we een oefenwedstrijd bij onze buren van ODB om zes uur. Graag verzamelen om kwart voor zes.