F1 is goed op weg

7 februari 2009 0:00

DUNO F1 - Nieuwerkerk a/d IJssel F1 Hier dan eindelijk weer een verslag. De F1 zit nu na een mooi kampioenschap, nu ingedeeld in de 1e klasse. Maar helaas door alle afkeuringen is er nog geen competitiewedstrijd gespeeld. Maar gelukkig, hebben we wel regelmatig oefenwedstrijden mogen spelen, dus de jongens hebben niet stil gezeten. Vandaag was de tegenstander Nieuwerkerk, die net als ons naar van de 2e naar de 1e klasse is gepromoveerd, dus dat kon nog wel eens een spannende wedstrijd worden. Vandaag ook een nieuwe scheidsrechter in het veld, Nick, die het overigens uitstekend deed. De wedstrijd begon, en al snel speelde DUNO op de helft van Nieuwerkerk, waardoor er al snel werd gescoord. Maar bij dat ene doelpunt bleef het niet, want de DUNO jongens hadden de smaak te pakken en voelden dat er een overwinning in zat. Met rust stond het al 5-0 voor DUNO. Dit zou wel een mooi overwinning kunnen worden.
Het scoreverloop ging lekker door, en uiteindelijk wonnen jullie ook met 9-0. Jullie bleven mooie combinaties maken, mooi samenspelen, en uiteindelijk in de 2e helft wilde iedereen wel scoren, en ging iedereen een beetje voor zichzelf. Maar prima prestatie jongens! Dank aan onze invaller!! Volgende week, uit tegen Haaglandia, zal het doorgaan?