F1 vecht zich naar een gelijkspel

24 oktober 2009 0:00

Duno F1 - Scheveningen F1 uitslag 1 - 1
Op een regenachtige en winderige zaterdagochtend moesten we vriendschappelijk spelen op veld 2 tegen scheveningen F1. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het ging dan ook gelijk op.Toch was het scheveningen dat in de eerste helft op voorsprong kwam 0-1. Tot dat moment had duno nog niet echt veel kansen gehad en dus was de 0-1 ook de ruststand.
In de tweede helft gingen onze jongens verbeten op jacht naar de verdiende gelijkmaker. Daarbij werden nog weleens de posities in het veld verlaten met als gevolg dat scheveningen een aantal keren met twee of drie man alleen op onze keeper afging. Gelukkig voor ons waren zij niet scherp in de afronding. Paal, lat maar ook Shane lagen steeds in de weg. Ook duno kreeg in de tweede helft een aantal goede kansen maar op het laatste moment ontbrak ons het kleine beetje geluk. De aanvallen golfde de tweede helft op en neer maar aan beide kanten wilde de bal er tot dat moment niet in.De scheidsrechter had aangegeven dat er nog 1 minuut te spelen was dus alles en iedereen naar voren omdat wij nog een allerlaatste corner kregen. Luca gooide de bal voor de goal en ja hoor het was Kevin die met een hele mooie en harde kopbal de 1-1 tegen de touwen kopte. De scheids liet nog wel aftrappen maar blies daarna direct voor het einde.Jullie hebben gevochten als leeuwen om er toch nog een gelijkspel uit te slepen en het is jullie gelukt tegen scheveningen F1 die uitkomen in de eerste klasse. Daarom moet ik jullie een heel groot compliment geven voor jullie getoonde inzet. Volgende week spelen we weer voor de competitie thuis tegen HVV. Volgens mij van een ander kaliber dan scheveningen maar als jullie net zo goed je best doen als in de afgelopen twee vriendschappelijke wedstrijden dan weet ik bijna zeker dat het wel goed komt. Voor deze wedstrijd in ieder geval een dikke pluim. Gefeliciteerd.