DUNO F1 speelt 4-4 maar scoort wel zeven keer

11 september 2012 0:00

Quick Steps F1 - DUNO F14-4 (1-4) Zo de jongens mochten weer een keer vroeg beginnen op een mooie zomerse zaterdag. De tegenstander was Quik Steps F1. We begonnen de 1e helft prima (in tegenstelling tot vorige week).
We gingen er met z'n allen voor en deene na de andere aanval volgden. Helaas kwamen we op 1-0 achter door een eigen goal van onze kleine man Simon (met z'n hoofd notabene) tijdens een corner. Robin mocht de eerste maken via assist van Jaymie. De 2e was ook van Robin door een prima uitbal van onze keeper Rowan. De 3e schoot Jaymie er mooi in via een aanval op rechts met Joel en Joey.
De 4e was weer voor Robin door een mooie assist van Pharrell. Tim kreeg nogtwee mooie kansen op links maar kon ze helaas niet verzilveren. We gingen lekker met 1-4 de rust in. De 2e helft was totaal anders en konden niet meer de druk uitoefenen die we de 1e helft wel hadden. Helaas ook door pech werd het 4-4 door nogtwee eigen goals van Pharrell en Wesley ook weer uit een corner. Verder een prima wedstrijd en veel goeie punten gezien voor de volgende wedstrijd. Met dank nog aan de scheids die een prima wedstrijd floot en nog een mooi praatje hield aan het einde van de wedstrijd. Joey