DUNO F1 speelt goede wedstrijd tegen Quick: 5-5

18 april 2009 0:00

Daan de Ligt

Vandaag speelden we tegen de koploper van onze poule in de 1ste klasse, het zeer goed spelende Quick. Uit hadden we geen kansen gekregen, maar thuis probeerden we met een man door te schuiven naar het middenveld Quick verder van ons doel af te houden. Na de snelle 0-1 en 0-2 voor Quick kwamen Ezam en Padmor beter in hun spel achterin. We kregen meer grip op het spel en na enkele kansen voor ons scoorde Timon na goed doorzetten de 1-2. Hierna gaven we een onnodig doelpunt weg en werd het 1-3. We bleven het goede spel vasthouden en met nog meer strijdlust waar Enrique met zijn loopacties goed aanwezig was volgde een mooi doelpunt van Ricky. Een paar minuten later kwam Danny met een mooi afstandschot tot de 3-3, op slag van rust wist Quick toch nog de 3-4 erin te schoppen. De 2e helft was zeer spannend en na aanvallen over en weer wisten we toch goed druk te blijven zetten, hierdoor kwam na een mooie aanval de bal bij Wesley die hard uithaalde en de 4-4 scoorde. Even waren we niet scherp genoeg en daar maakte Quick goed gebruik van om de 4-5 te scoren. Hierna toonde we weer veerkracht en gingen weer volop voor de gelijkmaker. Na een paar kansen voor ons, en weer een kans voor Quick, die Damian heel goed tegenhield was het Danny die de bal van ongeveer 20 meter diagonaal inschoot voor de 5-5. Het was een zeer spectaculaire wedstrijd en een compliment voor alle spelers. Enrique bedankt voor het meespelen. Volgende week zijn we niet vrij, maar spelen we thuis om 09.30 uur tegen Concordia.