Goede start DUNO F1

19 september 2009 0:00

Daan de Ligt

Goede startDUNO F1 Met een aantal nieuwe kinderen in het elftal en een aantal beker- en vriendschappelijke wedstrijden achter de rug waarin we alvast een beetje aan elkaar konden wennen,moest het dan gaan gebeuren in de eerste competitiewedstrijd thuis tegen haaglandia F3. We waren nog niet koud begonnen of de bal lag al achter onze keeper.0-1.Onze jongens lieten zich er niet door uit het veld slaan en gingen iets beter voetballen.We kwamen steeds dichter in de buurt van het doel van haaglandia.Met een mooi hard schot hoog in de bovenhoek zorgde calvin voor de verdiende 1-1.Na die goal waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar tot aan de rust werd er niet meer gescoord. Na de rust zette duno nog meer druk op het doel van haaglandia en bij één van die aanvallen werd Bradley vlak voor het doel neergehaald.De scheids besliste dat het een penalty was.Een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen.Helaas kon Luca dit buitenkansje niet benutten. Verbeten gingen we op jacht naar de 2-1 en als we voor de goal wat meer oog voor elkaar hadden gehad dan hadden we de score allang kunnen uitbouwen.Nu viel de goal aan de andere kant en nog wel uit een corner die wij hadden genomen.Deze belande zo'n beetje op de middenlijn waardoor haaglandia zo op onze keeper af kon lopen en de 1-2 kon binnen schieten.Weer liepen we achter de feiten aan en moesten nog meer op de aanval spelen.Een voorzet van Kevin belande zomaar,zonder dat iemand de bal raakte, in het doel van haaglandia.2-2. Daarna zette duno alles op alles om een overwinning uit het vuur te slepen en het was Bradley die met een mooi schot de 3-2 op het scorebord zette.Er was nog maar een paar minuten te spelen. Haaglandia ging voor de 3-3 maar een schot van hen belande gelukkig voor ons op de paal. Eindelijk blies de scheids op zijn fluitje en de 3-2 overwinning was een feit. Het was van onze kant niet een al te beste wedstrijd maar de spanning vergoede veel en het zoet van de overwinning smaakte heel goed. Al met al kan je zeggen dat wanneer je twee keer terug komt van een achterstand en dan ook nog wint jullie er heel hard voor gevochten hebben en verdiend hebben gewonnen. Een dikke pluim en twee duimen omhoog.Toppie!!!!! Marcel