DUNO JO9-2 oefent tegen buurman RAS JO9-1

10 oktober 2017 0:00

De wedstrijd is begonnen en de DUNO-spelers zoeken nog even hun plek op het veld, ondanks dat zijn ze vol in de aanval. Mika maakt het af en scoort de 0-1. Ook RAS viel aan en er volgde een schot op het doel, maar keeper hield hem goed tegen. Na even wat druk van RAS herstelde DUNO en maakte Mika de 0-2.

Na een korte break en de peptalk van Wouter gaan we weer van start. RAS zet druk maar dat resulteerde in een tegendoelpunt en maakte dus 1-2. De coaches/trainers van beide teams laten hun stem goed horen, ze coachen de kinderen goed. De keeper van RAS schoot uit en door goed op te letten schoot Mika de 1-3 erin. Maar RAS herstelde zich snel en daar was de actie van RAS en het staat 2-3. De verdediging van DUNO heeft het druk maar gaat er voor om de aanval af te breken.

Tweede helft: Spanning en vooral verdedigen
RAS gaat vol in de aanval en ze krijgen veel kansen. Justin houdt veel schoten van de tegenpartij tegen en iedereen verdedigt om maar geen tegendoelpunt te krijgen.
Na wat verwarring of RAS heeft gescoord of niet, gaat het spel gewoon door na een besluit van de coach van RAS. Na een ongelukkige ingooi, kan RAS gelijk scoren en maakt de 3-3.
De laatste 10 minuten gaan in en RAS zet druk en scoort het staat 4-3. Justin moet echt aan het werk en houdt veel schoten uit het doel. De wedstrijd bestaat de tweede helft vooral uit verdedigen en met elkaar vechten om RAS niet meer te laten scoren. Eindstand: 4-3.