DUNO F2 laat tegen Laakkwartier na rust prima samenspel zien (2-2)

21 januari 2012 0:00

Zaterdag 21 januari 2012. Laakkwartier F3 - Duno F2 2-2 Vandaag mochten we lekker uitslapen, want de wedstrijd begon pas om 11:15 op Laakkwartier. Daniel, Wim, Giovanni, Djordi, Amil, Justin, Yusuf en Floris waren van de partij! Mick was helaas ziek dus die moesten we missen. Beterschap Mick! We hopen dat je er volgende week weer bij bent! De eerste helft; Daniel in het doel, Yusuf Amil achterin, Giovanni Wim op het middenveld en Justin Djordi voorin! Floris stond als eerste wissel. Zoals elke week waren de eerste 5 minuten weer wat lastig en moest de F2 even inkomen. Al snel kwam de F2 op een 1-0 achterstand. Toch wel handig zo'n tegen doelpunt, want Duno was meteen wakker! Toch kon Daniel niet voorkomen dat Laakkwartier nog een punt scoorde, ondanks een beste verdediging van Floris en Amil. Al snel had de F2 het spel hervat en werden zij scherp. Zo wist Djordi een geweldig doelpunt over de keeper van Laakkwartier te scoren en konden wij met 2-1 de rust in. Tijdens de rust heeft Reinier nog even een babbeltje gemaakt met de scheidsrechter van Laakkwartier, want het zat Giovanni niet lekker dat de scheids zo partijdig floot. De jonge scheids had het advies gelukkig aangenomen, want in de 2e helft ging het er een stuk eerlijker aan toe. De tweede helft; Voor de verandering ging Wim vandaag de 2e helft keepen en dat deed hij helemaal niet onaardig. Op een gegeven moment werd Djordi neergelegd door Laakkwartier in het doelgebied van de tegenstander. De scheids mocht helaas geen penalty geven in wedstrijdjes van Fjes, dus werd het een vrije trap. Daniel, met zijn snoeiharde schot, mocht 'm nemen en..... jawel hoor! Over het hoofd van de keeper, keihard een doelpunt! 2-2 !!!! Jammer dat het zo snel was afgelopen, want ik weet zeker dat Duno nog wel een puntje erbij had kunnen maken. In de tweede helft was het samenspel gewoon hartstikke goed. Ik weet zeker dat alle toeschouwers dit kunnen beamen. Daniel, Wim, Giovanni, Djordi, Amil, Justin, Yusuf en Floris... wij zijn trots op jullie!!! Gefeliciteerd met nog een punt erbij!