DUNO JO9-2 houdt het spannend tot het einde!

8 april 2018 0:00

Een vroege wedstrijd voor de JO9-2 tegen Die Haghe JO9-2. In de 2e minuut de wedstrijd valt het eerste doelpunt voor DUNO. Helaas voor Die Haghe is dit een eigen doelpunt, speler wilde de bal wegkoppen maar beland in eigen doel. Vanaf de aftrap let de verdediging en de keeper niet goed op waardoor Die Haghe de fout weer rechttrekt naar 1-1.

Het spel wordt hervat. Het lukt DUNO een schot te lossen op het doel. Deze wordt tegen gehouden door de keeper. Die Haghe ziet kans op het doel te schieten. De hoge bal verdwijnt in het net, 1-2. DUNO neemt de aftrap en speelt met mooi beheerst overspel richting doel, 2-2. Het spel gaat gelijk op, zo ook de eigen doelpunten. DUNO wil de bal bij het doel weg schoppen, maar de bal beland in het doel, 2-3. De eerste time out is geweest en het spel gaat verder. Het begint wat tam. De spelers moeten weer in het spel komen. DUNO breekt door de verdediging en maakt er 3-3 van. Tot aan de rust wordt er heen en weer gevoetbald zonder doelpunten.
JO9 2 Die Haghe schot
Tijdens de rust gewoonlijke peptalk van de trainers/leiders. Met natuurlijk de nodige limonade. Die Haghe zet na de rust direct druk en vanuit de 1e aanval valt de 3-4. Deze wordt snel opgevolgd door de 3-5. Twee spelers van DUNO zijn nog niet helemaal hersteld van een blessure, vandaar dat Lucas vanuit de JO9-3 een handje komt helpen (eigenlijk beentje). Lucas dribbelt de bal vanaf de zijkant in gevolgd door een snoei haard schot zo het doel in, 4-5. Dat is nog eens een invalbeurt!
JO9 2 Die Haghe uittrap
DUNO krijgt nog een aantal kansen maar deze redden het doel niet. Die Haghe geeft zich niet gewonnen, veroverd de bal en gaat naar het doel, 5-5. Time out.
Het spel gaat verder waar het even gestopt was. DUNO maakt rap de 5-6. Het is een spannende wedstrijd! Is het een voetbal wedstrijd of een tennis wedstrijd. Over en weer wordt er gescoord. 6-6 7-6. Beide teams geven zich niet gewonnen en vechten voor de winst. Met nog maar 3 minuten op de klok maakt Die Haghe de 7-7.
Wat zenuwslopend. Natuurlijk is een gelijkspel mooi, maar DUNO is gretig en wil winst. DUNO zet druk en gaat door met nog 1 minuut te gaan lukt het DUNO de 8-7 te maken. Wat een wedstrijd, wat een spanning! En dat op de vroege ochtend. Lucas bedankt voor je hulp!