Oma Tine geniet van leuke wedstrijd DUNO JO9-2

9 december 2017 0:00

Voetbalochtend door de ogen van een voetbaloma Vroeg uit de veren en op naar het veld. Bij de JO9-2 hadden ze er ondanks de kou veel zin in. Even een warming-up voor de boys en voor mij ook. Snel nog even de limonade halen met Christa in de kantine en het fluitsignaal heeft geklonken.

De wedstrijd is begonnen en vanaf de aftrap ging DUNO meteen in de aanval. Goed overspel van de spelers resulteerde in een 1-0 voorsprong. Aanvallend was de tegenstander ook goed dus telkens oppassen geblazen. Justin had gelukkig wat te doen anders was hij vastgevroren op het veld. De aanval vlak voor de eerste time out voor Quick Steps een mooi hoog balletje...... Tja daar kon de keeper niet bij. 1-1 was de stand. Niet te lang bij stilstaan en na een peptalk van de coach hup het spel weer naar je toe trekken en dat deden ze. Het werd al gauw 2-1 voor DUNO en weer tegenaanvallen goed verdedigd zowel door de verdedigers als de keeper. Doelpunt viel nog een keer en rust. 3-1.

He he even rust en met een bekertje limonade en de aanwijzingen door Wouter gingen ze er weer tegenaan. De wedstrijd was heel spannend over en weer maar door het goede aanvalwerk van onze spelers werd het toch 4-1 en 5-1. Pfff nog twee minuten te spelen en ik denk dat, omdat Justin toch misschien een beetje vastgevroren was ;-) werd het 5-2. Tevens de eindstand.

Nou jongens deze oma had geen spijt ervan om naar deze leuke, goed gespeelde wedstrijd te kijken.