DUNO JO9-2 laat tanden zien, maar verliest toch

17 februari 2018 0:00

Vroeg uit de veren, douchje pakken aankleden en hup op de fiets naar de wedstrijd van DUNO JO9-2 tegen Velo JO9-3. Na een fietstocht van let wel 5 minuten komen we bij het veld en zijn de jongens al met hun warming-up bezig. Keeper word ook opgewarmd met wat schoten hier en daar om zijn oren zodat hij goed moest duiken, springen en weer opstaan. Fluitsignaal klinkt en het ziet er naar uit dat het een spannende, leuke wedstrijd gaat worden.

Eerste doelpunt is voor DUNOdoordat er goed werd overgespeeld en de aanvallers hun werk deden. Snel daarna werd het 1-1 en zo gingen we de eerste onderbreking in. Een peptalk van de coaches en hup het veld weer in. Het liep lekker, maar ook bij Velo. Het werd 2-1 dus "wij" moesten een tandje erbij doen. Nou dat werd gedaan 2-2 en rust.

Pfff aan de kant voelden we wel dat het moeilijk zou worden en dat bleek in de laatste twee gedeeltes van de wedstrijd wel. Over en weer ging het. Verdedigers die steken lieten vallen, aanvallers die niet net dat tandje bij konden zetten om te scoren. Het werd 3-2, 4-2, 4-3, 5-3, 6-3, 6-4 en toch nog 6-5 uiteindelijk net niet gehaald maar wel gevochten als leeuwen!

Jongens goed luisteren naar de coaches en goed de trainingen blijven volgen. Dit zal jullie allemaal beter maken en wie weet wat er dan nog voor mooie wedstrijden zullen komen. Ik stapte weer op mijn fiets om de barre tocht van 5 minuten terug te fietsen naar huis.