Sterk DUNO F2 verliest nipt

4 maart 2012 0:00

RKDEO F5 - DUNO F2 4 - 3 Al vroeg in de morgen moesten we naar Nootdorp voor onze uitwedstrijd tegen RKDEO.Onze jongens hadden er veel zin in om het RKDEO heeeeeeeeeeeel erg moeilijk te maken. De broer en mama van Mick waren meegekomen om ook eens te ervaren wat een geweldig team de F2 is. En als trouwe fan van de F2 was ook Sienna ( zusje van Djordi) weer van de partij. Wat clubliefde allemaal niet teweeg brengt!! De wedstrijd begon en het was al meteen een spannend duel met kansen voor de thuisclub en veel schoten werden door keeper Willem gestopt, super gedaan Willem!! Maar zeker ook kansen voor DUNO. Mick kreeg in de eerste helft 2 mooie kansen maar dan was er helaas altijd weer die keeper van RKDEO die de keiharde schoten van Mick tegenhield. DUNO speelde goed samen en van alle kanten werden onze jongens aangemoedigd en kregen goede aanwijzingen. Helaas 1-0 voor de thuisclub maar DUNO liet het er niet bij zitten. Giovanni liep zich de longen uit zijn lijf en probeerde een tegenstander de bal af te pakken, en blesseerde zijn kuit !. Maar kon even later gelukkig toch weer doorgaan. Ook daarin gaan onze jongens flink vooruit, je ziet dat ze harder en fanatieker zijn geworden om de tegenstander het lastig te maken. Ook complimenten ook voor Amil, Floris, Yusuf en Daniël voor het harde werken, zonder hun hadden we géén kansen gehad !!!Met de rust was het 2-0 voor RKDEO. Bij het begin van de tweede helft kreeg DUNO meer kansen en nadat de bal voor Djordi zijn voeten kwam was er maar ding waar hij aan dacht....... BOEMMMMMMMM 2-1 en DUNO was weer terug in de wedstrijd !Maar ook de thuisclub was sterk bezig en Patssssss.... 3-1. Maar knap hoor dat DUNO het er niet bij liet ziiten en wéér kwam de bal bij Djordi en knalde de 3-2 erin ! En kort erna gingen alle ouders uit hun dak omdat Mick de gelijkmaker had gescoord 3-3, wát een wedstrijd, wát een spanning..........................een mooie eindstand tóch 3-3 ..........dachten we met z'n allen...... Helaas liet de zeer jonge scheidsrechter ( 14 jaar ? ) veels en veels te lang doorspelen, en onze keeper Willem moest de moeilijkste redding doen van de hele wedstrijd, Een doorgebroken speler van RKDEO liep met de bal op Willem af maar Willem had de bal gelukkig vast. Diezelfde bal werd door een speler vd tegenpartij uit de handen van Willem weggeschopt en kon RKDEO nog snel scoren in de 25ste minuut van de blessuretijd. 4-3.We hebben dapper gespeeld en hebben ons laten zien in het veld !!! Super gevoetbald en goed samengewerkt ! Volgende week zaterdag tegen koploper Erasmus ! Fam Huisman