DUNO JO9-2 wint in leuke wedstrijd van HBS

11 november 2017 0:00

DUNO zet vanaf het eerste moment van de wedstrijd druk. Daardoor valt het eerste doelpunt al binnen de eerste minuut, 1-0. DUNO is gretig en twee minuten later wordt dit beloond met de 2-0.

HBS doet wat het kan. Gelukkig voor HBS let de verdediging van DUNO even niet op en de 2-1 staat op het scorebord. DUNO reageert hierop en maken achter elkaar 2 doelpunten erbij, 4-1.
De peptalk van de trainer/leider bij HBS heeft geholpen. HBS maakt rap op elkaar de 4-2 en de 4-3.
JO09 2 HBS scorebord
Na de rust en de nodige limonade staan de spelers weer klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. DUNO krijgt een corner, deze gaat erin en het staat 5-3. Het spel gaat verder en wederom veroverd DUNO een corner. Druk voor het doel en daar valt de 6-3. Vlak voor de time out weet DUNO er 7-3 van te maken. Tijdens de time out heeft de keeper aan gegeven ook te willen spel, dus een keeper wissel.JO09 2 HBS teamoverleg
DUNO geeft het spel niet uit handen en jaagt verder naar een doelpunt. Yes! De 8-3 valt. De aftrap voor HBS maar helaas wordt de bal overgenomen door DUNO. DUNO gaat richting doel en maakt het mooi af, 9-3. Mooi en leuk gespeeld jongens! Op naar de volgende wedstrijd.