DUNO JO9-2 trotseert koude ochtend...en hoe!

2 december 2017 0:00

Een wedstrijd in de kou met rijp op het veld. Hier en daar wat glad, maar we gaan ervoor. De jongens zoeken elkaar op het veld en we zien aardig overspel. Het resultaat mag er zijn met een doelpunt van Mika 0-1 en gevolgd met een doelpunt van Tristan.

DUNO heeft veel bal bezit en is veel in de aanval. Na een paar minuutjes volgde de 0-3 door Tristan. Na wat gerommel en druk heen en weer geren raakt DUNO veel de bal kwijt. De trainers geven aanwijzingen om meer te laten overspelen. Dit werd opgevolgd door de spelers. 0-4 gemaakt door Adam en de druk blijft en dat maakte de 0-5 door Tristan en de 0-6. De trainers blijven de spelertjes aanmoedigen voor beter overspel en de kansen zijn hier zeker voor. Adam maakt de 0-7. Wat gaan we nog meer vertellen met de 0-8 gaan we de rust in.
DUNO JO9 2 Remo keeper
De tweede helft starten we met een wissel van de keeper. Justin mag spelen en Mika gaat het doel in. Luca maakt de 0-9 door goed door te zetten en zijn tweede schot op het doel maakte en doelpunt. Een corner voor DUNO werd door Remo in eigen doel geschoten 0-10. Mink maakte een mooie actie twee spelers voorbij, maar helaas kreeg hij de controle niet meer om het af te maken.
Justin maakt de 0-11 en 0-12.
DUNO JO9 2 REMO aanvalHet regent doelpunten de uitslag volgt. Luca 0-13, Tristan 0-14 en0-15 en Max 0-16. Zelf onze keeper maakt de aanval tot aan Remo hun doel en de wedstrijd is gedaan. Super trots stond DUNO te springen alsof ze de grootste beker 🏆 hadden gewonnen.