IJsjes voor DUNO JO9-2 na gelijkspel tegen Quick

29 oktober 2017 0:00

Voor de verandering de wedstrijd op zondag in plaats van zaterdag. Doordat de wintertijd is ingegaan heeft iedereen een uurtje langer kunnen slapen. Nu maar hopen dat het ook zijn vruchten gaat afwerpen.

Al snel krijgt DUNO een kans. Maar deze belandt net over het doel. DUNO vervolgt de aanval, een voorzet gevolgd door een kopbal en in het doel, 1-0. Het lukt DUNO om nog een punt te pakken, 2-0. Deze wordt super snel opgevolgd door de 3-0. Time out! Het spel wordt herstart. DUNO let even niet goed op waardoor Quick een tegendoelpunt kan maken, 3-1. Het spel gaat gelijk op. Over en weer wordt geprobeerd om te scoren. Een mooie kans voor DUNO wordt door Quick geblokt. Op slag van rust lukt het DUNO om de 4-1 te maken.
Rust
Waarschijnlijk heeft Quick tijdens de rust een mega peptalk gekregen want binnen een poep en een scheet staat Quick gelijk met DUNO, 4-4. De wedstrijd wordt met de minuut spannender. Niemand wil verliezend het veld verlaten. Na de time out gaat de wedstrijd net zo spannend weer verder. Kansen over en weer. Vanuit een hoog afstandsschot maakt DUNO de 5-4. Daar heeft Quick snel een antwoord op. Vanaf aftrap maken zij de 5-5. De verdedigers maken overuren. Hierdoor volgen geen tegendoelpunten meer. Maar helaas lukt het ook DUNO niet om er 1 te maken.
Het eindsignaal klinkt. Op naar de kantine van DUNO trakteert op ijsjes!!!