DUNO JO9-2 maatje te groot voor SVV Scheveningen JO9-3

24 september 2017 0:00

Wat een genot als je 's morgens de gordijnen opent en je ziet dat het deze zaterdag niet regent! Het enige nadeel is het vroege uurtje, maar dat nemen we maar op de koop toe.

Na het verzamelen met z'n allen de kleedkamer in voor de wedstrijdbespreking. Na het fluitsignaal gaat het spel van start. De wedstrijd begint gelijk op. Na vijf minuten slaagt DUNO erin de 1-0 te maken. Vlak daar achteraan volgde de 2-0. De eerste time-out volgt. Even de puntjes op de i zetten. Het spel word vervolgd en binnen no time is daar de 3-0. Vlak voor de rust trakteert DUNO nog op de 4-0. Rust! Even bij komen met wat limonade.
JO9 2 bijna goal
Iedereen staat weer paraat en de tweede helft gaat van start. Alle spelers moesten weer in het spel komen. Het duurde daarom even eer dat de 5-0 viel. Deze werd vlak achteraan opgevolgd door de 6-0. Uit een corner werd de 7-0 gemaakt. De doelpunten volgden snel achter elkaar op. Uiteindelijk werd het 11-0 en dit werd genoteerd op het wedstrijdformulier. Super gedaan mannetjes!