DUNO JO9-2 speelt goede oefenwedstrijd tegen WIK

13 januari 2018 0:00

De eerste (oefen) wedstrijd van 2018 voor de JO9-2 is uit tegen WIK JO9-1. Bij vertrek van huis is het nog donker. Bij aanvang van de wedstrijd branden de veldlampen en is het koud door de mist.

De spelers deert het niet, die zijn allang blij dat ze de weide weer in mogen. Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd is van start. Het lijkt nog een beetje wennen zo na een aantal weken niets doen. Van beide kanten begint de wedstrijd rommelig. De eerste kans voor DUNO is een feit, de keeper raakt de bal aan en deze verdwijnt net naast het doel. Corner voor DUNO, mooi schot en de 0-1 staat op het scorebord. WIK is aan zet en gaat richting doel van DUNO. Een super redding van de keeper voorkomt een doelpunt voor WIK. De uittrap van de keeper gaat recht op de spits af. Deze kan hem mooi het net inschieten, 0-2. Eerste time out
JO9 2 WIK duel
Na de time out verovert WIK een corner. De verdediging van DUNO weet de bal af te pakken. Vervolgd het spel met mooi overspel en maakt het af, 0-3. Wederom een verre uittrap van de keeper. Deze komt voorbij de verdediging, keeper van WIK mist de bal en DUNO scoort, 0-4. Een onoplettende actie van de verdediging zorgt voor het eerste doelpunt voor WIK. WIK is wakker geschud. Na de aftrap volgt de 2-4 snel. De verdediging van DUNO is het spel kwijt. Op slag van rust krijgt WIK een corner. De bal wordt hoog geschoten. Het is druk bij het doel. DUNO speler wil de bal wegschieten maar raakt de bal verkeerd en eindigt in het eigen doel, 3-4. Rust
JO9 2 WIK rustbespreking
DUNO wordt tijdens de rust even wakker geschud door de trainers. In het begin van de 2e helft werpt dit zijn vruchten nog niet af want heel snel staat het 4-4. Gelukkig gaat het steeds wat beter in de 2e helft. Goed en mooi overspel tussen de DUNO spitsen zorgt voor de 4-5. Binnen de minuut lukt het de spitsen dezelfde actie nog een keer uit te voeren, 4-6. Tweede time out.
Jo9 2 WIK keeper redt
Na de time out heeft DUNO zich volledig herpakt en zijn feller geworden. Ze belonen zichzelf voor dit harde werken met de 4-7. De wedstrijd is nog niet voorbij. DUNO blijft goed voetballen. Nog eentje erin dan! Hoppa!!! Einde wedstrijd 4-8. Wederom een sportieve en leuke wedstrijd gezien van dit leuke team! De kop is eraf op naar de volgende wedstrijd en op naar de competitie.