DUNO JO9-2 wint overtuigend bij HBS

15 april 2018 0:00

O ja het is zondag dus geen voetbal! Ja wel!!!!!! De JO9-2 speelt nog een wedstrijd tegen HBS uit. Ik moet opstaan en snel ook wil ik nog even een ontbijtje naar binnen werken.

In de auto en op naar de bosjes van Pex. Op het veld aangekomen zie ik de mannen al warm schieten op Justin om ook hem scherp te krijgen. Helaas was de scheids zijn fluitje kwijt dus dan maar zonder. De aftrap werd genomen en hup DUNO meteen op het doel van HBS af, een pass en hop een schot van DUNO en de 0-1 lag in het net. Goed begin van de aanvallers en dat ging lekker zo door. Goed overspel naar elkaar, een verdediging die de aanvalletjes van HBS goed kon onderscheppen. Door een mooi schot naar voren van de keeper konden de aanvallers de bal zo weer in het net van HBS schieten. Binnen vijf minuten was het alweer 0-2 en 0-3 . Na de eerste time out hadden onze jongens even een dipje maar gelukkig kregen ze het ritme snel weer te pakken. Met af en toe wat onnodig balverlies dat ze weer rechtzetten en dus konden we met 0-4 de rust in.

Drinken en een goede peptalk van de trainers/coaches gingen de mannen weer met volle overtuiging dat ze gingen winnen het veld in. HBS zocht meer onze doelman op en deze kreeg het dan ook best wel druk. De verdedigers moesten echt wel even aan de bak, maar echt in gevaar zijn we nooit geweest. Zelfs toen Tristan ging keepen en Justin nog even meespeelde, bleef de 0 voor de keepertjes van onze kant gehandhaafd. Met verschillende schoten op het doel van HBS gingen er toch nog twee in en uiteindelijk resulteerde dat in een eindstand van 0-6.

Goed gedaan mannen want jullie hebben een leuke wedstrijd gespeeld!