DUNO F2 wint van Laakkwartier

20 december 2015 0:00

Toch nog even een kort verslag van de wedstrijd tussen Laakkwartier F3 tegen DUNO F2. Na de winst afgelopen zaterdag gingen de jongens van DUNO op bezoek bij Laakkwartier met de wetenschap dat zij nog niet hadden verloren, ging DUNO er voor.

De jongens werkten hard. Ze stonden goed in de verdediging en DUNO ging goed met 0-1 de rust in door een mooi ingeschoten penalty van Jayden.

In de tweede helft was het snel 0-2, daarna gingen onze jongens er met z'n allen nog een keer goed voor staan om te zorgen dat Laakkwartier geen kans meer kreeg. En met succes. Eindstand 0-2 en de vreugde was groot.
Nu lekker winterstop en genieten van de feestdagen. Jongens veel plezier en tot 2016 dan gaan we er weer voor.