Haaglandia/Winston F6 klopt DUNO F2 met 4-1

24 maart 2014 0:00

Haaglandia/Winston F6 - DUNO F2 4 - 1 Ze zijn er allemaal vandaag, de F2 jongens en lijken er zin in te hebben. Het lijkt alsof beide trainers vandaag te laat zijn…… we vragen ons af of Cas en Renzo dan allebei reserve zouden staan. Maar dan wordt op het grasveld voor de kantine het mutsje van Jort en de nieuwe coupe van Arno gesignaleerd. We kunnen beginnen op het veld helemaal achterin. De tegenstanders kennen we al van een thuiswedstrijd (en de ex-F5jes hebben ze vorig jaar bij de competitie ook al eens getroffen). Tóen wonnen we…. Na het fluitsignaal lijken een aantal spelers nog niet wakker. Destino valt op omdat hij met zijn armen open rent en een vliegtuig na lijkt te doen.
Maar dan na een paar minuten, een mooie kans voor het goal voor Daan, helaas wordt het een schot met rechts en is het mis. Een minuut later een loeihard schot op doel door Rohit, tegen de paal. Maar dan: Haaglandia/Winston komt op onze helft… het tij keert. Pepijn redt de eerste aanval maar even later weer zo'n kanonskogel. Deze kon onmogelijk worden gestopt. Jammer, het is 1-0. Al gauw een 2-0 uit een corner met een kopbal. Een mooi doelpunt, dat moeten we toegeven. Inmiddels is het gaan regenen…. Ook dat nog. Eerst rust, limonade en een peptalk. Nu maar hopen dat het de tweede helft beter gaat. We doen een zonnedansje langs de lijn, in de hoop dat het in ieder geval weer droog wordt. De jongens gaan beter in de tweede helft. Het lijkt er op dat er gescoord wordt: Rohit heeft een prachtig schot, deze komt tegen de paal. Een paar minuten weer: de bal raakt de keeper, lijkt in het doel te komen maar ketst tegen binnenkant-paal af. Ayman speelt iedere bal over en het team is weer een team. Ineens redt Pepijn de eer en helpt ons aan het eerste doelpunt. 2-1 ! Maar dan: 3-1 uit een corner. Inmiddels regent het zelfs erg hard. Daniël krijgt een bal in zijn gezicht, de scheids ziet het niet als hij op de grond ligt en er wordt gewoon doorgespeeld. De ouders geven hun mening "als er niet gefloten wordt, wordt doorgespeeld". Jort spreekt de scheidsrechter aan en neemt de schade op. Gelukkig is er niets te zien. We gaan door… Bobbie is weer eens boos: wil persé in zijn (blauwe!) jas spelen. Dan maar reserve.
Een paar reddingen van Cas maar ineens is het 4-1. Om deze bal te kunnen houden moest je minstens 1m75 zijn, Cas! Renzo valt over zijn eigen benen bij een duel, het is een zooitje ongeregeld. Vlak voor tijd wordt Daan nog even onderuit gehaald en krijgt een vrije trap, helaas blijft het 4-1. Snel de penalties en de kantine in om wat te drinken en op te drogen ! Herman volgende keer gewoon vragen of je met iemand mee kunt rijden ! Alle 9 F tweetjes, volgende keer beter. Trainers bedankt en tot maandag. Nu maar hopen dat iedereen zonder al te veel moeite op zijn of haar werk komt door de nucleaire top, wat een toestand !!! Groetjes Mariëlle