Storm deert DUNO niet…. F2 wint met 4-0 van Celeritas F1

15 februari 2014 0:00

DUNO F2 - Celeritas F1 4-0, zaterdag 15 februari

Het waait… en niet zo'n beetje ook ! Vandaag zijn gelukkig alle F2 jongens weer van de partij. Daniël heeft de hele week genoten van de speler-van-de-week-bokaal en gelukkig: hij heeft hem ook weer mee terug naar DUNO genomen !
Iets na half 9 begint de wedstrijd, Jort fluit. Arno's aanmoedigingen langs de lijn gaan op in de wind. In de eerste paar minuten speelt Celeritas op onze kant, het lijkt erop dat onze jongens het vandaag niet gaan redden. Maar het verandert ! Daniël schiet al gauw zijn eerste doelpunt, even later gevolgd door 2-0 van Destino !!
Eigenlijk heeft keeper Pepijn niet zo veel te doen, en de keren dat hij DUNO moet redden, doet ie dat ook gewoon. Al gauw blijkt, dat de bal gewoon weg waait als de corners genomen worden. De oplossing is dichtbij: de vader van Ayman houdt zijn vinger even op de bal, op het moment dat Bobbie even zijn aanloopje neemt.
Even later rust: de mannetjes drinken limonade. Het valt op dat ze dat steeds meer uit hun eigen bidon of fles doen, misschien staat dat stoerder ? Dan de tweede helft: Cas trekt zijn jasje aan en gaat in het goal staan. Het is een ijzersterk keepersduo. Ook in de tweede helft zijn er een paar mooie reddingen. De door Pepijn weggekopte bal, vlakbij het doel, mag ook even vermeld worden. Ineens paniek. Renzo ligt op de grond, grijpt naar zijn been. Het ziet er erg uit, Jort wordt door Jan-en-alleman geroepen, maar ja: die wind hè ! Zuster Tamara ontfermt zich even over hem, Jort fluit en assisteert haar. Schoen uit… even kijken… gelukkig gaat het wel weer.
Uiteindelijk komt er een supersnel 3e doelpunt (ondergetekende heeft ‘m niet eens gezien!) van Daniël en vlak voor tijd scoort Bobbie (!) na een mooie voorzet van Daan het vierde doelpunt.
We kijken terug op een leuke wedstrijd ! Volgende week spelen we uit, tegen dit zelfde team van Celeritas, we zijn er klaar voor !
Na het penalty-schieten de kleedkamer in, een douche en… de verkiezingen ! Uiteindelijk gaat Bobbie met de trofee naar huis. Nu maar hopen dat de inzet blijft.