F2 knokt zich knap terug tegen VCS

3 oktober 2009 0:00

DUNO F2 - VCS 2-1
Zaterdag 3 oktober moest onze F2 tegen VCS. Na drie gespeeld en negen punten kunnen we zeggen dat het goed gaat. En vandaag beschikten we helemaal over een traktatie, want we hadden een helft de keeper van de F1 Shane in bruikleen. Dus konden we acht tegen acht spelen op verzoek van de tegenstander.
Nu ben ik daar geen voorstander van want het reglement stelt duidelijk zeven tegen zeven. Maar ja als goed gastheer stem je hier maar in toe. Bij de warming up waren er een hoop er nog niet helemaal bij en dit zag je terug in de wedstrijd. VCS begon zeer goed aan de wedstrijd en combineerden goed. Onze F2 echter liep maar wat in het rond en deed overduidelijk niet zijn best. Het kon ook niet uitblijven of er zou een doelpunt vallen. Na een paar goede reddingen van onze leen keeper moest hij er een na een hotse knotse begonia kluts doorlaten. Kon hij niks aan doen maar stonden wel 0-1 achter. Zo zijn we ook de rust in gegaan.
In de rust hebben we de boel eens goed besproken en afspraken gemaakt dat we op onze positie moeten blijven lopen en elkaar moeten helpen indien nodig. Olav wilde in het goal, nu heb ik dat liever niet omdat ik Olav een rots in de branding vind achterin. En samen met Tony een goed duo vormt in de verdediging. Maar ja, er was niemand anders die zich aanbood dus Olavwerd onze eigen van der Sar. In de tweede helft ging Antonio onze eigen Maradona (hij lijkt er zelfs een beetje op) eindelijk voetballen zoals hij dat kan, want in de eerste helft was ik niet tevreden over hem) En creëerde veel onrust in de VCS verdediging. Samen met Baston en Jay kwam er poging na poging op het goal van VCS. Het kon ook niet uitblijven of de gelijkmaker viel. Een ontlading langs de kant en in het veld. En met hard werk, goed overspelen viel een paar minuten voor het einde de verlossende 2-1. We staan nu aan kop in onze poule, laten we proberen dat vol te houden. Volgende week HMSH F1 die door de KNVB een klasse hoger is gezet door de monsteruitslagen in hun vorige poule. En de nummer twee Oranjeplein-Postduiven in in onze poule had hele grote moeite om van HMSH te winnen 8-7.
Volgende week hebben we ook Turbo Jimmy weer terug want zijn loopvermogen en bal herveroveren werd zeker gemist. Jimmy was er niet omdat hij er achter wilde komen of hij een lantaarnpaal eruit kon lopen. Dat lukte hem helaas niet. Maar hij heeft nu wel een stoer litteken op zijn hoofd. Maar gelukkig viel het allemaal mee en is hij er straks weer bij!