F2 speelt Scheveningen van de mat

22 januari 2011 0:00

Editor verwijderd

DUNO F2- Scheveningen F2, 8-1 22 Januari 2010
Het was weer ouderwets vroeg en nog donker op de Haagsche dynamiek toen er verzameld werd voor de tweede wedstrijd van de voorjaars competitie tegen Scheveningen. Eerst nog even terug naar vorige week toen er uit werd gewonnen tegen Loosduinen, en hoe! Er werd heerlijk over gespeeld en voor elke bal geknokt met een meer dan terechte uitslag van 4-1 in het voordeel van DUNO met de eerste goal dit seizoen van Erron.

Terug naar de wedstrijd van vandaag, iedereen was er en er werd besloten om 8 tegen 8 te voetballen. Kai natuurlijk in de goal, Justin (de tank),Erron en Robbie achterin, Mik en Wessel op het middenveld en Alexe met Stefan in de spits. Ersin nam de eerste wisselbeurt voor zijn rekening. Scheveningen nam de aftrap en zette DUNO gelijk onder druk. Met gretig voetbal maakte Scheveningen het onze verdediging knap lastig al werkte iedereen goed mee achterin. Justin voelt zich helemaal op zijn plaats achterin en stond deze wedstrijd heerlijk te bikkelen in de verdediging. Bij een aanval van DUNO werd balverlies geleden en Scheveningen kwam er razendsnel uit over de rechterkant waarna er goed werd voorgegeven en beheerst afgerond, 0-1 voor Scheveningen. DUNO leek hierdoor wakkergeschut en met Ersin inmiddels in de ploeg begon de jacht op de gelijkmaker. DUNO kreeg een corner die Ersin prachtig hoog voor de goal schoot waarna Alexe de bal voor het intikken had 1-1. Het spel ging nu gelijk op en de spanning was voelbaar, het was DUNO die weer een corner kreeg. En weer schoot Ersin de bal goed voor en ronde Alexe tussen drie verdedigers af 2-1. Nog voor de rust jaagde Mik goed door veroverde de bal en begon hij weer aan een echte rush over het veld. Bij de goal liet hij de keeper kansloos en ramde de 3-1 in de touwen. Hierna was het rust.
Na wat gedronken te hebben werd er snel aan de tweede helft begonnen en knalde DUNO weer uit de startblokken, de tegenstander werd meteen onder druk gezet en kwam bijna niet meer aan voetballen toe. Eerlijk gezegd weet ik niet meer de juiste volgorde maar er werd in de tweede helft op los gescoord door DUNO. Uit een nieuwe corner van Ersin kopte Erron raak en ook Stefan en Alexe schoten er nog een in zodat het al 6-1 stond. In een volgende aanval kreeg Mik de bal en speelde zijn tegenstander voorbij waarna de weg richting de goal vrij was, hij was echter niet egoïstisch en speelde de bal breed naar Wessel die nu ook een doelpunt kon maken 7-1. Prachtig gespeeld jongens!! Het werd ook nog 8-1 door de goed spelende Ersin wat gelijk de eindstand was.
Dan heb ik echter de verdediging met een ijzersterke Robbie en Justin de tank nog niet genoemd en natuurlijk keeper Kai, wat speelden die drie goed achterin zeg, mijn complimenten!
Iedereen heeft vandaag echt super zijn best gedaan en alle ouders weer trots gemaakt, klasse jongens, prettig weekend en tot maandag op de training.