DUNO F2 te sterk voor HBS F7

24 november 2009 0:00

Daan de Ligt

Dacht zelf dat het 11-1 was. Heb ik al een keer eerder gehad. Met zulke uitslagen is het bijna niet te doen om het goed bij te houden. Word weer eens tijd dat jullie een serieuze tegenstander krijgen.
Nou, aanstaande zaterdag dan tegen de nummer 2. Je bent tenslotte net zo goed als dat de tegenstander toelaat. En HBS liet veel toe. De wisselkeeper in de eerste helft schoot zo slecht uit ( door het midden en zacht) dat jullie al gauw als een stelletje aasgieren rond het strafschopgebied bleven hangen om het gelijk af te maken.Wij hebben nog het geluk dat onze wisselkeepers nog zeer behoorlijk kunnen keepen en schieten tenminste. Caner speelde overigens niet mee deze keer, had een spierblesure, hoezo professioneel. Was wel aanwezig om zijn teammaatjes aan te moedigen. Jay stond de eerste helft op doel.
Ondanks dat het geen geweldige tegenstander was heb ik toch wel weer goede passes, assists en fraaie doelpunten gezien. Harde schoten van Jimmy,Lars en Engin. Antonio via rechter en linkerpaal, Basten uit een moeilijke hoek met effect. En mooie acties die net niet tot een doelpunt kwamen. Solo van Jay bijvoorbeeld die net 1 mannetje teveel probeerde uit te spelen. Ook minder mooie akties, bijvoorbeeld die van Jimmy en Jay die elkaar in de haast omver liepen om het zoveelste doelpunt te maken. De 2e helft ging het scoren toch iets moeizamer, mede doordat de tweede HBS-wisselkeeper stukken beter was en ook veel beter uittrapte. Olav stond er bij ons in en maakte een paar schaarse aanvallen vakkundig onschadelijk. Als je al ver voorstaat kan je ook nog eens wat dingetjes uit proberen.Bijvoorbeeld Toni vanuit de 2e lijn zijn afstandsschoten laten oefenen, soms net even te gehaast, dus die misten wat scherpte.
Zoals gezegd word de aanstaande wedstrijd niet zo makkelijk als deze, maar als jullie spelen zoals jullie kunnen spelen, gaan wij samen met Caner hem alvast een leuke verjaardag bezorgen.