Wedstrijdverslag DUNO F2 - Blauw Zwart

19 november 2011 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO F2 - Blauw-zwart F 1 - 2 Vanmorgen was het weer vroeg verzamelen om 08:00 om het vervolgens op te nemen tegen Blauw/Zwart. Wij waren compleet met 10 man.Blauw/Zwart was wat later compleet, daardoor begon de wedstrijd ongeveer 08:35 op veld 2. 1e Helft; Met Keren (onze vaste keeper!!!) in het doel, Yusuf Floris en Daniel achterin, Giovanni en Wim op het middenveld en Jordi en Mik in de spits. Amil en Justin stonden als eerste wissel. Roland, de vader van Giovanni, floot de wedstrijd.De eerste 5 minuten moesten onze Dieseltjes even op gang komen. Blauw/zwart had het fluitsignaal van Roland niet gehoord, speelde door en dachten te hebben gescoord...deze telde gelukkig niet! Misschien was het wel een wake-up call voor DUNO, want vlak na een corner, genomen door Blauw/zwart kwam de bal tegen de paal en werd het keeperbal voor Keren. Hij lijkt misschien wat klein, maar na zijn geweldige uittrap kwam de bal op het middenveld terecht bij Giovanni. Gio past m perfect door naar Mik, waarna Mik door kan lopen en SCOORT!!! 1-0 voor DUNO !!!De jongens krijgen de smaak goed te pakken, want vlak daarna is het Wim die snoeihard schiet, maar hield de verdediging van Blauw/zwart de bal tegen.Ook B/Z komt aan de bal, maar door een goeie verdediging van Yusuf, Daniel en Floris, lukt het B/Z niet om te scoren. 2e Helft; Na een goeie peptalk van Reinier begonnen we aan de 2e helft. Al snel wist Giovanni er een corner uit te halen, maar deze werd helaas niet goed benut. B/Z kwam weer aan de bal en helaas kwamen zij, ondanks de goeie verdiging van Yusuf, aan de andere kant en wisten zij er 1-1 van te maken. Daarna was de F2 de smaak even kwijt en hadden zij wat aanwijzingen van Reinier nodig.Aan het einde van de 2e helft was het Wim die een corner nam en bijna in 1 keer de bal erin draaide...maar deze kwam tegen de paal. Vlak daarna was het B/Z die uitbrak. De spits liep vrij op Keren af en Keren was kansloos...1-2 voor B/Z.Dit is uiteindelijk ook de eindstand. Jongens, jullie hebben fantastisch gespeeld! Heel erg hard gewerkt en super jullie best gedaan. Wij zijn super super trots op jullie! Groetjes van Lonneke (moeder van Wim).