F2 houdt het op 0 - 0

6 maart 2010 0:00

DUNO F2 - HDV F1 uitslag 0 - 0
Zaterdag 6 Maart half 9, vroeg in de ochtend en koud dat het was!! Vvoor het publiek althans, de mannen op het veld hadden daar geen last van zoals te zien was in een leuke wedstrijd. Het enige wat ontbrak waren doelpunten maar de ouders van beide teams hebben zich kostelijk vermaakt. Gianluca een dikke 10, niet bang voor de bal en een hele goede redding in de eerste helft. HDV kreeg in de eerste helft al vrij snel veel kansen maar Gianluca keek ze naast of over het doel, is ook een talent, De coach zag het uiteraard ook en wist wat er moest gebeuren, Tony in de verdediging er bij op de diepste spits van DHV. Het slot op de deur, en we noemen hem Tony. Van een afstandje moet het publiek zien hoe Duno een aantal goede kansen kreeg, het leek soms wel flipperkast voor de goal, maar de bal ging er maar niet in. Na wat wissels in de eerste helft, zou de tweede helft toch goals moeten opleveren.
Onze voorhoede bleef aanvallen, ballen op de paal, net naast, dan weer de keeper die man of te match voor HDV was, maar het scorebord bleef op 0-0. Het publiek heeft in ieder geval weer gezien dat het met dit team wel goed zit, stiekem denken ze al weer aan een kampioenschap.