F2 wint wederom!!

12 september 2009 0:00

Duno F2 - LYRA F5 uitslag 4 - 1 (2 - 0)
Zaterdag 12 september 2009 werd weer een mooie dag voor Duno. Vanaf de eerste minuut van de eerste helft wist Duno de druk op de goal van de keeper van Lyra te houden. Nog voordat Lyra een aanval kon maken in de richting van het doel van keeper Djanner (ik hoop dat ik de naam goed heb geschreven!) was de aanval van Duno al tweemaal succesvol. De eerste goal ontstond na een ingooi van Basten welke vervolgens prima door Lars panklaar neer werd gelegd voor Jay die de bal achter de keeper deed belanden. Korte tijd later liet Basten het net trillen nadat hij een corner van Lars bezegelde met een doelpunt. De keeper van Lyra trachtte de bal nog te stoppen echter het schot was te hard waardoor hij de bal niet klemvast hield. De enkele aanvallen van Lyra die het middenveld van Duno wisten te omzeilen werden goed verdedigd door een prima verdediging bestaande uit Olav, Tony en Jimmy.
In de rust wisselden Djanner en Tony van positie. Duno begon de tweede helft voortvarend doordat Engin direct een flitsende aanval uitvoerde echter de verdediging van Lyra wist de bal te onderscheppen en speelde de counter uit en scoorde 2-1. Door dit tegendoelpunt leek Duno in eerste instantie een beetje te neergeslagen want de druk van Lyra op het doel van Tony nam toe. Gelukkig wist de verdediging van Duno elke keer weer uit te verdedigen waardoor de mannen hun schouders er weer onder staken en vol vertrouwen de aanval zochten. Basten wist langs de rechter zijlijn twee tegenstanders te passeren en legde de bal voor de goal klaar voor Lars. Lars bezorgde de keeper van Lyra een onhoudbare bal door links onder in de hoek te trappen: 3-1 De enkele aanval die Lyra hierna nog ondernam waren speldenprikjes voor de verdediging van Duno. Door de aanval van Duno werd nog tweemaal de paal geraakt waardoor de voorsprong niet verder uitgebouwd werd. Kort voor tijd werd de eindstand bepaald door een schot uit de tweede lijn van Djanner: 4-1! Wederom een terechte overwinning welke na de wedstrijd door de boy's gevierd werd met een vreugdedansje. Tijdens de Caprisonne na de wedstrijd trakteerde Jay op een zakje chips omdat hij 7 jaar was geworden. Jay nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je hebt jezelf en Duno F2 een mooi cadeau gegeven door het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken.