F2 bedwingt VCS

3 oktober 2009 0:00

DUNO F2 - VCS F3 uitslag 2 - 1
3 oktober is het gelukt de koppositie die duno F2 had, vast te houden door een welverdiende overwinning op VCS. We zijn begonnen met, zoals elke week, een goede warming up.
Half 9 floot de scheids voor de eerste maal en na een onstuimig begin wist VCS het toch voor elkaar te krijgen de verdediging van DUNO te ontmantelen en was het ineens zo dat de heren van F2 tegen een achterstand aan keken. Ouders aan de kant waren ietwat onrustiger over dit verloop dan de heren in het veld. Zij toonden veerkracht en bij iedereen ging de kin omhoog en de borst vooruit. Het zal toch niet gebeuren dat F2, die een zegetocht langs de haaglandse velden had ingezet, de koppositie moest inleveren? Nee hoor, strijd werd geleverd en met goed combinatiespel wist F2 zich te herpakken kreeg genoeg kansen om gelijk te maken. Er moest strijd geleverd worden en dat gebeurde. De eerste helft is er niet meer gescoord, wel een aantal goede kansen maar het net bleef nog even onberoerd.
In de rust heeft de trainer nog een aantal aanwijzigingen gegeven en voordat de scheids de teams weer het veld op wilde sturen, stonden de heren van F2 al klaar. Dat gaf het vertrouwen aan de kant bij de ouders dat het best wel goed zou komen in de tweede helft. Nou dat bleek, met de aanval naar het thuispubliek toe, kwam er een vloedgolf aan schoten van de F2 om eerst maar eens de stand gelijk te trekken. Via een geslepen aanval waarbij een schot op het doel van VCS uiteindelijk gekeerd werd, kwam de bal net uit de drukte en daar vind je dan basten, die vaak een neusje voor de ruimte heeft. Hij twijfelt niet, kreeg de bal voor zijn favoriete rechter en met een mooi boogballetje werd de keeper verschalkt.1-1. Om de 1e plek te behouden was 1 punt niet genoeg dus direct na de aftrap van VCS werd het VCS weer moeilijk gemaakt. Lang bleef het 1-1, VCS bleek een geduchte tegenstander, maar moest uiteindelijk de drie punten bij DUNO laten. Djaner stond weer op de goede plek na een hoekschop van DUNO. De bal kwam in een drukte van spelers terecht en Djaner, die goed naar de bal bleef kijken, lepelde de bal over de keeper en de toch wel terechte uitslag stond, 2-1. VCS heeft goed tegenstand geboden, is zeker een tegenstander die we in de gaten moeten houden. DUNO F2 begint meer en meer een team te worden waarbij iedereen goed zijn best doet en dan zie je dat het resultaat komt.