hsv Escamp F2 - DUNO F2 1 - 3 9 oktober 2010

Op deze zonnige herfstdag mochten onze sterren het in een uitwedstrijd opnemen tegen Escamp.

Deze fusie vereniging van Vios, Lens en Cromvliet zit op een prachtig terrein met een heel mooi clubgebouw en dito kantine.
De wedstrijd werd gespeeld op veld 2 wat kunstgras was.
Eerst was er weer de wedstrijd bespreking in de kleedkamer en daarna de warming up. DUNO begon weer met Kai in de goal, Robbie, Erron en Wessel achterin, Mik met Alexe op het middenveld en Stefan in de spits.
Ersin en Justin namen de eerste wisselbeurten voor hun rekening. Vanaf de aftrap af bleek DUNO nog niet helemaal wakker en was het rommelig met veel onnodig balverlies en veel verkeerde passes.
DUNO maakte het zichzelf zo onnodig moeilijk en Kai moest dan ook regelmatig handelend optreden.
Gelukkig heeft Kai zichzelf ontpopt als een echt keepers talent en hield hij zijn goal knap schoon.
Met Ersin ondertussen in het veld gekomen begon DUNO ook aan aanvallen te denken en kwamen ze meer op de helft van de tegenstander.
Het was ook Ersin die vervolgens een corner mocht nemen. Hij schoot de bal zo goed voor dat de verdediger van Escamp hem per ongeluk in zijn eigen goal werkte 0-1. Dit werd ook de ruststand.

In de rust kregen de kinderen weer een lekker sapje van de broer van Ersin, hartstikke bedankt hiervoor.
De tweede helft was Alexe weg en hadden we dus nog maar een wissel.
Gelukkig begon DUNO gelijk een stuk geconcentreerder aan deze helft en zetten ze de tegenstander onder druk. Het spel ging op en neer en het was heel spannend.
Uit een hele verre uittrap van Kai kon Mik er vandoor gaan en liep hij alleen op de keeper af.
Deze kans liet hij niet liggen en hij schoot hard de 0-2 binnen.
Uit alle macht werd er door Wessel, Robbie en Erron verdedigd en ook op het middenveld stond iedereen zijn mannetje.
Uit een volgende aanval kreeg Ersin de bal dicht bij het doel van de tegenstander toen er een overtreding op hem werd gemaakt. Ersin ging zelf achter de bal staan en schoot hem vervolgens verwoestend hard achter de arme keeper die alleen maar naar de bal kon kijken,0-3.
DUNO ging nu wat achterover leunen en dacht dat het er al was, maar dit strafte Escamp af door snel de1-3 te scoren en de spanning terug te brengen.
Hierdoor wakker geschut speelde DUNO vervolgens wel rustig de wedstrijd uit en de volgende 3 punten waren een feit.
Jullie hebben zeker de tweede helft laten zien wat je met hard werken kunt bereiken en daardoor verdiend gewonnen.

Volgende week thuis tegen Laakwartier, kijken of we het goede spel een vervolg kunnen geven.