DUNO F2 wint met 4-3 van Sportclub Monster F3

9 december 2013 0:00

Monster - DUNO F2 3-4

7 december. Het begint een uur voor vertrek ineens vreselijk hard te regenen… Als dat maar goed komt vandaag. En… óf het goed kwam.
We verzamelen om 10:30 uur in de kantine, drinken gezamenlijk een bakje koffie. De jongens hebben er weer zin in. De wedstrijd start om 11.00 uur, maar in nog geen 10 minuten tijd hebben we 2 tegendoelpunten. Prachtige treffers, die Cas onmogelijk tegen kón houden. Dan zet Duno de tegenaanval in. Er wordt belachelijk goed samengewerkt en overgespeeld, en achter elkaar wordt gescoord. We staan weer gelijk, de spanning is om te snijden
Onze trouwe supporter Frank komt langs, in de rust wordt limonade gedronken en de tactiek wordt even doorgenomen. De tweede helft begint, er wordt flink gewisseld en het geheime wapen wordt ingezet.
Het is 2-4, het publiek juicht mee… Arno ook !! Schreeuwen kan/hoeft niet langer, want dit lijkt wel goed te komen. De tegenpartij weet nog wel snel even een doelpunt te maken (niks aan te doen, Renzo!) 3-4…
In de laatste minuten laat de scheidsrechter zien, dat hij zijn diploma heeft. Bobbie neemt de corner te dichtbij. Verder gebaart hij van alles naar onze kleine helden en probeert hij ze iets duidelijk te maken. Zij (maar ook de ouders ) snappen er soms niets van. We snappen nog wel dat het laatste doelpunt ongeldig wordt verklaard. Jammer ! Geen 3-5, maar 3-4 wordt dus de eindstand van deze wedstrijd. We hebben weer 3 punten te pakken….we gaan goed !!
Met dank aan de scoorders: Daniël (2x), Rohit en Pepijn en natuurlijk ook de anderen die weer hun stinkende best deden: Daan, Destino, Ayman, Bobbie, Cas, Renzo en Julian  Natuurlijk ook weer een schouderklopje voor de coaches Jort en Arno, alweer een overwinning ! Op weg naar huis begint het weer vreselijk te regenen. Het moest zo zijn !
Tenslotte: Diana en Henk, voor jullie een onvergetelijke trouwdag, op 11-12-‘13 !