Toppers F2 spelen een topwedstrijd

14 april 2012 0:00

Wat een wedstrijd die onze Toppers vd F2 gespeeld hebben zeggg !!!

Duno F2 moest zaterdag aantreden thuis tegen de nummer 4 Laakkwartier. Uitwedstrijd was 2-2 geworden dus dit gaf wel wat mogelijkheden thuis. Maar iedereen kan van iedereen winnen, dat zie je ook in de Eredivisie...... Laakkwartier begon sterk en kwam op 0-1 door een uitbraak van de spits. Onze DUNO keeper Keren hield zijn goal goed leeg en er kwamen meerdere schoten op hem af. Maar de reddingen van Keeper Keren waren fantastisch, nog een hoekschop van Giovanni en Djordi kopte ineens de bal zo maar tegen de lat....de spanning liep verder op..... met de rust was et slechts 0-2. Tweede helft liet DUNO F2 het er echter niet bij zitten. Al snel kwam er een knal van Mick en waren we terug in de wedstrijd 1-2. Gionvanni kreeg in de tweede helft het idee om maar eens door te lopen naar het doel van Laakkwartier en kon met een hard schot de 2-2 inschieten.

Ook Amil en Floris hielden alle gaten goed gedekt en Daniel knalde de ballen naar de voorhoede, goed mannen !!!! Willem kreeg de bal en rende naar de zijkant van het veld, speelde netjes terug. Maar toen kwam er weer een voorzet van rechts van Giovanni en kon Justin deze mooi intikken vlak voor tijd 3-2 ! Wat een wedstrijd en nog één kans van Laakkwartier bracht geen treffer en zo kon DUNO F2 deze wedstrijd winnend afsluiten. Allemaal heel goed gespreeld jongens complimenten voor jullie samenspel !