DUNO F2 doet het erg goed tegen Forum Sport F5

10 december 2011 0:00

Zaterdag 10 december 2011. Om 09:00 begon de laatste wedstrijd van 2011 voor de F2. Zij moesten vandaag tegen Forum Sport F5. Roland, de vader van Giovanni was vandaag de scheidsrechter. Helaas moest de F2 het zonder keeper Keren doen, dus nam Daniel die taak in de eerste helft op zich en Floris de 2e helft. Ook Yusuf kon nog niet mee spelen, want zijn enkel werkt nog niet mee...maar Yusuf kwam wel zijn team aanmoedigen! In de eerste helft ging het er best fel aan toe. Er werd echt goed naar elkaar gekeken, over gespeeld en de druk werd goed opgebouwd. De tegenstander had het er maar druk mee. Al vrij vroeg in de wedstrijd werd Mick onderuit gehaald en daarna nagetrapt op zijn borst. Daardoor werd het spelertje van Forum Sport eruitgehaald voor een halve wedstrijd. Ondanks een sterk potje voetbal en een mooi doelpunt van Mick, gingen zij de rust in met 1-2. In de 2e helft ging het er nog beter aan toe. Al vrij snel maakte Justin de 2-2 !!! Daarna werd het 2-3 en Mick scoorde de 3-3. Er was nog wat verwarring over een doelpunt van Forum Sport, die uiteindelijk niet mee telde. De bril van een tegenstander was op de grond gevallen, waardoor Duno zo beleefd was om de bril op te rapen en terug te geven. De tegenstander zette snel zijn bril op en ging razendsnel verder. Duno stond erbij en keek ernaar. Het doelpunt werd afgekeurd en Roland gaf een opstuitbal. Zij stonden dus nog steeds gelijk... Zou het vandaag dan gaan lukken om 3 punten binnen te halen??? Jawel hoor... Mick wist vlak voor tijd de 4-3 te scoren!!! HOERAAAA !!!! Mick en Justin hebben de doelpunten gescoord, maar dat was natuurlijk niet gelukt zonder Giovanni, Wim, Jordi, Amil, Floris en Daniel!!! Ook deze 6 jongens hebben ervoor gezorgd dat de eerste 3 punten binnen zijn!!! Goed gewerkt!!! Van harte gefeliciteerd!!!! Dinsdag en donderdag nog trainen en donderdag een gezellige afsluiting met patat na de laatste training. Dus jongens...allemaal komen!!!!