Hercules 'maatje te groot' voor DUNO JO9-3

4 september 2016 0:00

Het was afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van DUNO JO9-3. We verzamelden om half negen op het terrein van HVV Hercules. Nadat alle spelertjes van DUNO aanwezig waren kon de wedstrijd beginnen.

We dachten dat we geluk hadden, zeven spelers van DUNO tegen vijf speler van Hercules. We waren in de meerderheid. Echter, zij hadden twee(misschien wel drie spelers ingezet van hun JO9-2 opgesteld. Kortom, zeker in de eerste helft werden we door Hercules helemaal weg gespeeld. Verbazingwekkend schoten de spelers van Hercules de ballen hoog in de bovenhoek. Wat onze spelers ook deden, fysiek was het geen partij.
jo9 3 01
Tijdens de tweede helft kwamen we erachter dat een aantal spelers werden gewisseld omdat zij met de JO9-2 mee moesten doen. Inmiddels waren er ook genoeg F-spelertjes van Hercules om het team weer compleet te maken. Toch hebben onze aanvallers nog een aantal mooie kansen gehad die we helaas niet konden verzilveren.
JO0 3 aanval
We hebben dik verloren, voor een groot deel te wijten aan de veel te grote spelers van de tegenstander. Eindstand : 11 - 0
Wat we wel hebben gezien is dat we een heel leuk team hebben, jongens die graag met elkaar voetballen dus we gaan er een waanzinnig seizoen van maken. Aanstaande zaterdag mogen we thuis tegen VELO JO9-5 spelen.