Daan de Ligt

F3 wint bij Scheveningen

Scheveningen F3 - DUNO F3 0-3

De laatste ontmoetingen met Scheveningen waren overwinnigen voor DUNO, dus we gingen vol vertrouwen naar Scheveningen. Het kunstgras lag er goed bij en was lekker nat, zodat de bal goed ging rollen.
Na aanvang van de wedstrijd werd Scheveningen direct vastgezet op eigen helft en kreeg DUNO al gelijk een aantal goede kansen om op voorsprong te komen, maar de meeste ballen werden gestopt door de keeper van Scheveningen of werd door de verdediging tot vele hoekschoppen verwerkt. Uit de hoekschoppen volgde o.a. een bal op de bal van Luke en een harde schoten van Tristan, Craig en Amir. Ondanks het duidelijke overwicht werd er niet gescoord en gingen we met een 0-0 stand de rust in.
De tweede helft gaf een hetzelfde beeld als de 1ste helft, DUNO vol in de aanval en Scheveningen loerde op een kansje via een uitval. De druk was enorm op de goal van Scheveningen; o.a. Jasen en Justin hadden weinig geluk met het afronden tot een goal, maar gelukkig scoorde Mick de openingsgoal na goed doorgaan, hierna scoorde Amir en was het wederom Mick, die scoorde. De rest van de wedstrijd hadden we een groot overwicht, maar scoorden we niet meer.

We hebben wederom prima samengespeeld en jammer genoeg niet alle kansen benut, anders was het 0-10 geworden. De penalty's werden vrijwel allemaal benut door DUNO, dit in tegenstelling van Scheveningen; de meeste penalty's werden wederom gestopt door uitstekend keeperswerk van Erik.