F3 verliest nipt, maar verdiende een punt

12 februari 2011 0:00

QUICKSTEPS F3 - DUNO F3 1 - 0
In de omgeving waren vele wedstrijden afgelast maar op het kunstgras van Quicksteps ging de wedstrijd gewoon door. Gelukkig was het de gehele wedstrijd vrijwel droog en was het veld niet glad en goed bespeelbaar. Een aantal maanden gelden hadden we ook als tegen Quicksteps gespeeld en met 3-0 verloren. Het zou dan ook geen gemakkelijke wedstrijd worden.
De start van zowel DUNO als Quicksteps was prima, er ontstond al vrij snel een gelijk opgaande wedstrijd waarbij beide teams hun uiterste best deden. Het grootste deel speelde zich af op het middenveld en echt grote kansen voor beide ploegen waren er niet. DUNO werkte erg hard met onze 8 spelers om kansen te creëren en achterin de boel dicht te houden. Dit lukte prima maar we hadden vrijwel geen kansen om een goal te maken.
De tweede helft ging net zo gelijk op als de 1ste helft maar uit een corner werd erg gelukkig gescoord door Quicksteps. DUNO liet de moed niet zakken en ging vol op de aanval spelen en Quicksteps werd goed vastgezet zowel door onze verdediging als de aanval waarbij onze enige middenvelder Jonathan uitstekend werk liet zien en zeer sterk speelde zowel met het helpen van de aanval als de verdediging. De beste kans was voor Justin, hij ging alleen op de keeper af, na een fraaie voorzet van Luke, maar helaas kon de bal de weg naar het doel niet vinden. We verloren met 1-0, maar 1-1- zou een beter uislag zijn geweest, maar het mocht niet zo zijn.
De penalty's werden deze keer redelijk genomen door beide ploegen, maar DUNO was hierin natuurlijk weer de sterkste.
Hier wat opmerkelijke feiten per speler:

Amir

Lekker gevoetbald, je had het niet gemakkelijk in het centrum tegen die grote tweeling

MEN OF THE MATCH: JONATHAN!!!!
Jammer van de nederlaag maar volgende keer beter. Let op de komende twee weekenden zijn we in principe vrij.