F3 pakt punt, maar verdiende meer bij REMO

30 januari 2011 0:00

REMO F2 - DUNO F3 3-3, 29 januari 2011

Op een redelijk bespeelbaar veld ging de wedstrijd door op de mooie velden van REMO, maar het was wel erg koud. REMO had de eerste twee wedstrijden gewonnen. Het was duidelijk, dat het geen gemakkelijke tegenstander zou zijn. REMO had maar 6 kinderen, dus moesten we met 3 reserves spelen (Craig was ziek, anders 4 reserves). De start van DUNO, maar prima, er werd direct druk gezet op het doel van REMO, waarbij we steeds dichter bij hun goal kwamen. Luke opende de score, ondanks zijn ‘houten been' met ver maar goed geplaatst afstandschot. REMO kreeg in de 1ste helft een echte kans, maar Erik redde als keeper bekwaam op de doellijn met zijn voet. Een vrije trap werd door Tristan uitstekend binnen geschoten 0-2. Met deze tussenstand gingen we de korte rust in van 1 min. Ivm de kou. De tweede helft gaf aan het begin hetzelfde beeld als de 1ste helft, vandaar we op 0-3 kwamen door Amir. De wedstrijd leek gespeeld, maar niets was minder waar. REMO kwam gelukkig op 1-3 en even later werd het zelfs 2-3. Onze spelers hadden het conditioneel zwaar op het kunstgrasveld en kwamen steeds een beetje te kort. Ondanks de vele afgeslagen aanvallen van REMO viel in de blessuretijd toch de 3-3 en was ook de wedstrijd ten einde. De penalty's werden zoals altijd weer prima genomen na afloop, DUNO is hier heel goed, maar ook REMO, dus was het vrijwel gelijk, vrijwel iedereen had gescoord en van beide kanten waren er drie missers.. Hier wat opmerkelijke feiten per speler: Amir Lekker gevoetbald en je goed staande gehouden tegen de sterke verdediging van REMO
Jason Hard gewerkt en je wordt steeds beter in de duels
Justin Lekker gevoetbald en je goed staande gehouden tegen de sterke verdediging van REMO CraigJammer genoeg ziek