DUNO F3 verliest nipt van WIK F1

5 oktober 2013 0:00

DUNO F3 - WIK F1 1-2 De wekker gaat; ik heb nog een kater van dierendag. We zijn met de poezen uit eten geweest. Om 06:43 uur sta ik in de keuken, wat doe ik hier? O ja, het is zaterdag, we gaan weer voetballen! Brood smeren, Blue Band Goede Start dan maar. Het is nog donker buiten. Nick heeft er weer zin in. Ik nog niet, maar het begint te komen. Willen Is Kunnen is de tegenstander. Ze zijn met elf spelers, de keeper loopt naar het grote doel. Je ziet hem denken 'o nee, dat is straks pas als ik met de D-pupillen speel'. Hij loopt naar het juiste doel, hij past nog net onder de lat. Onze jongens zien er piekfijn uit met het shirt in de broek. Ibi schraapt zijn keel en we kunnen beginnen. Het gaat redelijk gelijk op. Dit zijn de leukste potjes, spannend. De meeste kansen zijn voor DUNO, maar de keeper van WIK maakt alle doelpogingen met groot gemak onschadelijk. Een van de spaarzame kansen van WIK treft wel doel, en we staan 0-1 achter. Rust. Bij ons kun je ook horen dat het rust is. Ibi geeft aanwijzingen, aanvallers gaan verdedigen en andersom. Mijn broekzak trilt, alle whatsapp moeders zijn er toch? Monique wil weten hoeveel het staat. Had ik haar toch niet over het hoofd gezien. De tweede helft verloopt net als de eerste, tot aan de keeper gaat het goed. Het wordt 0-2. Nick kan zijn frustraties even niet de baas en trapt na. Ik geef hem rood. Hij had ook nog geen wissel gestaan. De trainer van WIK spreekt er schande van. Dit had hij nog nooit gezien. Ik hoor zijn frustraties aan en denk er het mijne van. Een speler van WIK geeft Diego even later een vuistslag in z'n rug. Het ontgaat de trainer van WIK volledig. Collin scoort nog fraai, en de eindstand is 1-2. Zij winnen ook de penalty reeks, maar zij zijn met veel meer, dus dat is logisch. Goed gedaan hoor jongens! Ibi, we gaan gewoon voor het plezier, en zoals je terecht opmerkte hebben we nog veel kleine spelers. We gaan vast en zeker ook nog wedstrijden winnen. De trainingen werpen hun vruchten af, het gaat steeds beter. En iedere week zijn we toch wel ergens beter in, wij hadden vandaag veruit de meeste kansen. En gelukkig hebben we de foto's nog. Paul