Ouders schrijven enthousiast over stijgende lijn bij hard werkende DUNO F3

13 oktober 2014 0:00

05 oktober: GDA F5 - DUNO F3 5-2 In een lekker najaarszonnetje stond DUNO F3 helaas al na twee minuten met 2-0 achter. Even dacht ik dat onze jongens een aframmeling zouden krijgen, maar gelukkig toonden ze vechtlust en veerkracht en kreeg Ruben al snel een goede kans, helaas raakte hij de paal. In de 7e minuut viel toch de verdiende 1-2 na goed doorjagen en koel afmaken van Reno. Maar helaas, vanaf de aftrap viel meteen de 3-1.

Daarna redde Tony nog een aantal keren goed, verdedigden Tessa en Jayden weer met een enorme inzet, liep Abel te zoeken waar hij nu het best heen kan rennen, hield Ties de moed erin, en stichtten Santino, Reno, Kubilay en Ruben af en toe gevaar bij de goal van de tegenstander. Na rust resulteerde dit in een machtig afstandsschot van Reno op de lat. In de scrimmage die daarop volgde werd de 3-2 gescoord; aan zijn juichen te zien door Ruben. DUNO F3 was een aantal keer dichtbij de gelijkmaker, maar helaas scoorde GDA uit een corner 4-2. Daarna verrichtte Reno een geweldige redding; even vergeten dat hij niet de doelman was. Uit de strafschop volgde 5-2 als einduitslag.

Helaas verloren, maar het blijft een mooi team om naar te kijken, onze jongens van DUNO F3, als was het alleen maar om hun inzet en enthousiasme. Tot de volgende week weer!

Marcel Groeneweg, vader van Abel

12 oktober: DUNO F3 - Houtwijk F1 1-1

Afgaande op de behaalde resultaten van Houtwijk, maakte DUNO F3 zich op voor een waar doelpuntenfestijn. De waarheid was echter anders... Zo zeker als we waren van de overwinning zo werd er in het begin ook gevoetbald. Als een Nederlands elftal dat zich toch wel even kwalificeert. Houtwijk begon gelijk pittig en aanvallend te voetballen. Het verdedigingsduo Jay en Tes moest vandaag gelijk al flink aan de bak. Toch kon een snelle goal van de "sterspeler" van Houtwijk niet uitblijven.

Na de klap van de 0-1 ging Reno als verdedigende middenvelder spelen, nadat Abel, strijdlustig als altijd, de wedstrijd geblesseerd moest verlaten. Hopelijk is het niet ernstig, want strijd is wat we goed kunnen gebruiken! Vandaag hebben we voor de eerste keer kunnen aanschouwen dat er op de man, de "sterspeler" van Houtwijk, gedekt werd. Afwisselend werd die taak verzorgd door Santino en Ties. Na de rust en de nodige peptalk van trainers André en Oscar maakten we al vrij snel gelijk en als we er dan uitkwamen, waren we gevaarlijk met Kubilay en Ruben voorin. Helaas resulteerde dit niet meer in een goal. 1-1 is een heel mooi eindresultaat vandaag.

Maar de 1-1 had niet op het scorebord geprijkt zonder tussenkomst van de getalenteerde doelman Tony. Hij stond er vandaag weer op alle precaire momenten. Dit bleef ook niet onopgemerkt bij de trainers van de F1...Het was geen topwedstrijd, maar spannend was het zeker! Volgende week Vredenburch uit, we hebben er nu al zin in!!!!