Sterk F3 pakt punt bij HBS

22 januari 2011 0:00

HBS F8 - DUNO F3 1-1, 22 januari 2011
In november hadden we veloren van deze ploeg met 2-1, maar hadden we wel een goede wedstrijd gespeeld. Vandaag konden we zien of we inmiddels nog beter waren geworden.
De start van DUNO, maar van HBS was vanaf het begin goed, direct druk op het doel beide doelen. Beide ploegen maakten er een spannende eerste helft, waarbij er aangevallen werd, maar verdedigd moest worden. DUNO speelde goed, achter stond het goed en voorin konden we bal vasthouden en kleine kansen creeeren. HBS speelde ook sterk en had drie goede mogelijkheden om op een voorsprong te komen. Gelukkig was Erik als keeper in goede doen en hield zijn doel schoon. De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de 1ste helft, maar een goed uitgespelde aanval zorgde voor de 1-0 voor HBS. DUNO ging vanaf toen nog meer op de aanval spelen en zette HBS regelmatig vast bij het doel. Een prima actie van Jason en een mooi laag schot zorgde voor de terechte gelijkmaker 1-1. DUNO was nog gevaarkijk door een ver schot van Luke, maar de keeper van HBS hield de bal tegen. De druk van DUNO resulteerde niet in een doelpunt en hiermee eindigde de wedstrijd in een terecht gelijk spel. Beide teams waren even sterk en 1-1 is dan ook een prima uitslag
De penalty's werden zoals altijd weer prima genomen na afloop, DUNO is hier heel goed, maar drie missers van de 10 spelers, terwijl HBS maar een keer scoorde, mede door prima keeperswerk van Erik.
Hier wat opmerkelijke feiten per speler: Amir Hard gewerkt en goed naar voren gespeeld