F3 laat wederom een goed resultaat zien

17 april 2010 0:00

Duno F3 - BMT F3 uitslag 8 - 0 ( 4 - 0 ) 17 april 2010
Na de ruime thuisoverwinning van vorige week mocht de F3 vandaag hekkensluiter BMT ontvangen. Even leek het erop, dat BMT niet kwam opdagen, maar uiteindelijk werd het wachten toch beloond en kon de wedstrijd met enige vertraging alsnog van start gaan.
Snel bleek dat deze tegenstander een maatje te klein was voor onze jongens: men kreeg de bal nauwelijks van de eigen helft af en Duno hield de druk er goed op. De middenvelders sloten uitstekend aan en het was Leonardo die met een hard schot de score opende. Hij kon slechts een helft meedoen, omdat hij moest oefenen voor zijn zwemdiploma, maar hij liet zo in ieder geval duidelijk weten dat hij vandaag wel degelijk van de partij was. De Duno-supporters, waaronder onze geblesseerde Mick, maakten zich in het mooie voorjaarszonnetje maar eens goed op voor een hoge score. Het was dat BMT een goeie keeper had, anders was de ruststand veel hoger uitgevallen dan 4 - 0.
In de tweede helft veranderde het spelbeeld nauwelijks: Floris uit de mini's kwam Leonardo knap vervangen en broer Durian bleef als keeper, ondanks dat hij weinig te doen kreeg, geconcentreerd in de wedstrijd. Onze spitsen, Anish en Joey waren af en toe ongrijpbaar voor de BMT-verdedigers, waarbij zij in de tweede helft ondersteund werden door centrale verdediger David, die nu verder naar voren ging spelen. Omdat ook de Duno-verdedigers Tristan en debutant Erik het achterin hermetisch dicht hielden kon de wedstrijd met een regelmatige 8 - 0 overwinning afgesloten worden en kon ons doelsaldo flink worden opgevijzeld.
Goed gespeeld jongens, dat geldt zeker ook voor onze nieuwe speler Erik: al gauw had hij zijn plekje in het team en op het veld gevonden en draaide hij lekker mee. Dat belooft wat voor de komende wedstrijden, waarbij de eerstvolgende competitiewedstrijd volgende week zaterdag uit tegen Quick op het programma staat. Als we zo blijven spelen, sluiten we ook deze seizoenshelft weer op een prima wijze af, daar zijn we als supporters na vandaag allemaal van overtuigd. Sjaak Hof