F3 doet het goed tegen BMT

28 maart 2009 0:00

DUNO F3 - BMT F3 uitslag 8 - 0 Vorige week leek het al zomer, maar deze zaterdag leek het wel herfst op de vroege morgen. Het regende en was gewoon koud en guur. Tijd dus voor een (hart) verwarmende pot voetbal op de Haagsche Dynamiek. Bijna op volle oorlogssterkte (Jim is nog steeds ziek) moest de F3 tegen het lager geklasseerde BMT. Nadat iedereen zijn plaats had ingenomen in het veld floot de scheidsrechter voor het begin. Duno zette direct druk op de tegenstander. Al snel was duidelijk dat Duno fysiek het voordeel had tegen het team van BMT wat waarschijnlijk voornamelijk uit eerstejaars F-spelers bestond. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste kans ontstond voor Duno. Nick schoot via een dropkick de bal hoog net naast het doel. Nadat de keeper de bal uit z'n handen liet glippen bij een keeperbal verzilverde Marten direct dit buitenkansje door de bal van dichtbij in te tikken. 1-0 voor Duno. Kort daarna viel ook de 2-0, Na zwak uitverdedigen van BMT kon Antonio zo de bal in het doel tikken. Na een mooie splijtende pass van Tim kon Antonio ook de 3-0 maken. Achterin werd telkens prima verdedigd en dat was mede te danken aan het goede coachen van Shane als keeper. Hij hoefde daarom maar 1 keer reddend op te treden. Casper, Joris en Julia verdedigden verder prima. Voor rust werd BMT nog 1 keer gevaarlijk, maar middenvelder Aryan stak er net op tijd een stokje voor. Toen was het rust. Na rust ging Joris wat meer naar voren spelen. Dat resulteerde meteen in een eerste kans, maar zijn schot ging net naast het doel. Uit een corner van Antonio kon Marten de 4-0 scoren. Na een mooie aanval over rechts via Joris en Marten verraste Tim de keeper met ene hard schot in de korte hoek. 5-0. Na een mooie hoge dieptepass van Marten kon Antonio de 6-0 maken. Kort daarop was Antonio opnieuw succesvol. Na een mooie steekpass van Tim veranderde hij de bal van richting waardoor de keeper van BMT op het verkeerde been stond. Achterin verrichtte Casper en Aryan een aantal keren nuttig verdedigend werk waardoor Shane niet meer in actie hoefde te komen. Julia kreeg nog een scoringskans vanuit een vrije trap. Helaas ging de bal net naast het doel (volgens mij zit er nu een deuk in het hek?). Tim zorgde voor de 8-0 eindstand. Hij speelde zichzelf knap vrij tussen 2 tegenstanders en schoot beheerst de bal in de hoek van het doel. Een mooie en degelijke overwinning jongens. Ondanks de voorsprong hebben jullie tot het einde geconcentreerd gevoetbald en goed overgespeeld. Klasse. Volgende week spelen we tegen De Ster F1, dan zal het wat lastiger worden dan vandaag denk ik. Tot volgende week, Leider Hans