F3 stroopt mouwen op en geeft HMSH geen kans

26 september 2009 0:00

Duno F3 - HMSH F2 uitslag 13 - 3 (7 - 2)
Ondanks het vroege tijdstip waren vanochtend vrijwel alle jongens ruim op tijd aanwezig voor de wedstrijd tegen HMSH. Veel spelers van de tegenstander hadden blijkbaar meer moeite op tijd ons complex te vinden, zodat de wedstrijd met enige vertraging van start ging.
We startten met Mick in de goal, Hazar, Durian, Aryan en Leonardo als verdedigers, een middenveld met Tristan, Anish en David en Joey en Ersin voorin. Meteen werd HMSH onder druk gezet en uit de eerste corner was het al raak: Hazar knalde de bal prachtig van grote afstand in het dak van het doel. Voordat HMSH uit een counter tegenscoorde hadden Joey (2x) en David de voorsprong al flink uitgebouwd. Het natte veld maakte goed aanvalsspel vaak best lastig: de bal deed niet altijd wat de Duno-aanvallers wilden. Toch wist Duno voor rust nog driemaal te scoren: Anish en opnieuw twee maal Joey waren de schutters. Ook HMSH deed nog iets terug, zodat we de rust met een riante 7 - 2 voorsprong ingingen.
Na rust ging de tegenstander fel van start en was Duno nog niet helemaal bij de les, zodat de tegenstander opnieuw wist te scoren. Ondersteund en toegejuicht door een groot aantal Duno-supporters, waaronder veel E-spelers (nog bedankt, jongens) stroopten we de mouwen nog een keer op. Ersin en Anish voerden de score verder op, waarna David met vier doelpunten een passend slot aan de wedstrijd gaf. Eindstand 13 - 3, helaas geen tijd meer voor penalty's, door het later beginnen van de wedstrijd. Allemaal weer prima gespeeld jongens, het team draait steeds beter. Volgende week uit tegen Quick, gezien de stand op dit moment een heuse topper in onze poule.